افزایش بهرهوری با وبسایت کسبوکار + معرفی 11 ابزار کاربردی
زمان مطالعه: ۹ دقیقه


- چرا باید وبسایت کسبوکار داشته باشیم؟
- دلایل اهمیت وبسایت کسبوکار
- 1. مدیریت آسان و یکپارچه
- 2. مدیریت آنلاین منابع انسانی
- 3. مدیریت حسابها
- 4. دسترسی آسان
- 5. نظمدهی به امور
- 11 ابزار کاربردی برای افزایش بهرهوری
- 1. سایتسازها (Website Builders)
- 2. نرمافزارهای مدیریت محتوا (CMS)
- 3. ابزارهای سئو (SEO)
- 4. سیستمهای مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)
- 5. درگاههای بانکی پرداخت آنلاین
- 6. ابزارهای ایمیل مارکتینگ (Email Marketing)
- 7. نرمافزارهای تست و تحلیل ترافیک و سرعت وبسایت
- 8. ابزارهای مدیریت وظایف پرسنل و پروژهها
- 9. ابزارهای مدیریت موجودی
- 10. ابزارهای پشتیبانی آنلاین و چت آنلاین
- 11. ابزارهای امنیت وبسایت
- نتیجهگیری: تحول دیجیتال با وبسایت کسبوکار
در این روزها افزایش استفاده افراد از اینترنت موجب به وجود آمدن خدماتی در بستر اینترنت شده است که راحتی را برای افراد به ارمغان میآورند. یکی از این خدمات، مدیریت آنلاین تمامی امور با استفاده از وبسایت کسبوکار است. وبسایت کسبوکار یک ابزار بسیار کاربردی برای صاحبان کسبوکارها است که به آنها اجازه میدهد انجام امور را تسهیل بخشند. کسبوکارهای بزرگ برای مدیریت تمامی امور به صورت سنتی و دستی ممکن است با چالشهای زیادی رو به رو شوند. اینجاست که به وبسایت کسبوکار برای مدیریت راحتتر امور نیاز پیدا میکنند. با تیم غرفهچی همراه باشید تا در کنار هم اطلاعات مفیدی در مورد وبسایت کسبوکار و تاثیر آن بر افزایش بهرهوری کسبوکارها به دست بیاوریم.
#چرا باید وبسایت کسبوکار داشته باشیم؟
یکی از چالشهایی که کسبوکارهای سنتی با آن رو به رو هستند سختی مدیریت امور مختلف به صورت کتبی است. به طور مثال اکثر کسبوکارهای سنتی حسابهای خود را در دفتر، یادداشت و نگهداری میکنند. مفقود یا خراب شدن دفتر حسابها یکی از بزرگترین چالشهای حساب و کتاب دفتری برای کسبوکارها است. پلتفرم کسبوکار غرفهچی در این مورد به کمک کسبوکارها میآید و ریسک گم شدن اطلاعات را به صفر میرساند. همچنین حساب و کتاب دفتری بی نظمیهای زیادی را به همراه دارد اما در وبسایت کسبوکارتان میتوانید تمام اطلاعات و امور را به صورت یکپارچه در یک بستر مدیریت کنید.
#دلایل اهمیت وبسایت کسبوکار
#1. مدیریت آسان و یکپارچه
یکی از پرچالشترین فعالیتهای کسبوکارها مدیریت امور مختلف مربوط به کسبوکار است. وبسایت کسبوکار به شما این امکان را میدهد که تمامی فعالیتها و امور مرتبط با کسبوکارتان را به صورت آنلاین و یکپارچه مدیریت کنید. با این کار سرعت انجام امور افزایش پیدا میکند و سختیهای کسبوکارهای سنتی را ندارد.
#2. مدیریت آنلاین منابع انسانی
منابع انسانی و پرسنل کسبوکارتان را به راحتی میتوانید در وبسایت کسبوکار خود مدیریت کرده و برای آنها وظایف مختلفی تعریف کنید. شما میتوانید برای منابع انسانی کسبوکار خود پنلهای جداگانه تعریف کرده و از آنجا تمامی فعالیتهای آنها را مدیریت کنید.
#3. مدیریت حسابها
حساب و کتاب کسبوکارها از موارد مهمی است که باید به درستی انجام شود. انجام این کار به صورت سنتی و دستی ممکن است خطاهای زیادی داشته باشد. وبسایت کسبوکار در این مورد به صاحبان کسبوکار کمک میکند که حساب و کتابهای خود را در بستر اینترنت بدون خطا (یا خطای خیلی کم) انجام دهند. اتصال نرمافزار حسابداری به وبسایت موجب تسریع در انجام حسابها و افزایش دقت میشود. همچنین وارد کردن اطلاعات و نگهداری آنها در بستر اینترنت از گم شدن آنها جلوگیری میکند.
#4. دسترسی آسان
از دیگر اهمیتهای وبسایت کسبوکار میتوانیم به دسترسی آسان و سریع آن در هر شرایطی اشاره کنیم. صاحبان کسبوکار میتوانند در زمانهای مختلف و در هر مکانی با استفاده از سیستم تمام امور، اطلاعات و حسابها را چک کرده و آنها را مدیریت کنند.
#5. نظمدهی به امور
وارد کردن اطلاعات، حسابها، امور، پروژهها و وظایف پرسنل در وبسایت کسبوکار باعث نظم بخشی به تمامی این امور میشود. در وبسایت کسبوکار تمامی اطلاعات و حسابها دستهبندی شده و ذخیره میشوند. بنابراین دسترسی به آنها و پیدا کردنشان برای صاحبان کسبوکار تبدیل به معضل نمیشود. بلکه میتوانند تنها با یک سرچ ساده به تمامی اطلاعات و حسابهای مورد نظرشان دسترسی پیدا کنند.
#11 ابزار کاربردی برای افزایش بهرهوری
#1. سایتسازها (Website Builders)
اولین چیزی که برای آنلاین کردن کسبوکارتان به آن نیاز دارید یک سایتساز حرفهای است. شما میتوانید با استفاده از سایتسازها وبسایت کسبوکار خود را راهاندازی کرده و نسبت به آنلاین کردن کسبوکارتان اقدام کنید. پلتفرم غرفهچی میتواند در راهاندازی وبسایت به شما کمک کند و وبسایتی شخصیسازی شده و مطابق نیازهای شما برایتان طراحی کند.
#2. نرمافزارهای مدیریت محتوا (CMS)
نرمافزار مدیریت محتوا به شما کمک میکند بدون نیاز به دانش فنی، محتوای وبسایت خود را راهاندازی و مدیریت کنید. نرمافزارهای مدیریت محتوا به صاحبان وبسایتها این امکان را میهد که بدون صرف زمان زیادی محتوای وبسایت خود را ایجاد یا ویرایش کنند. نرم افزار مدیریت محتوا به شما این امکان را میدهد که برای صفحه درباره ما، صفحه قوانین و مقررات وبسایت و دیگر صفحات وبسایت خود محتواهای مورد نظرتان را تولید کرده و در وبسایت قرار دهید.
#3. ابزارهای سئو (SEO)
این روزها سئو برای وبسایتها اهمیت زیادی دارد زیرا هرچه سئو وبسایت بهتر باشد رتبهی بالاتری در صفحه جستجوی گوگل گرفته و بیشتر دیده میشود. شما برای اینکه وبسایت خود را برای موتورهای جستجو بهینهسازی کنید نیاز به ابزارهای سئو دارید. ابزارهای سئو در پیدا کردن کلمات کلیدی پر سرچ مرتبط با وبسایتتان به شما کمک میکند. شما میتوانید با استفاده از این کلمات کلیدی موضوعات مختلفی برای تولید محتوای جذاب پیدا کنید و با استفاده از آنها رتبه وبسایت خود را افزایش دهید.
#4. سیستمهای مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)
سیستمهای مدیریت فروش و ارتباط با مشتری این امکان را برای شما به وجود میآورند که ارتباط خود را با مشتریان خود مدیریت کنید. در واقع سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان (CRM) به کسبوکار شما از نگاه و جایگاه مشتری نگاه میکند و سعی دارد با شناسایی نقاط ضعف و نقاط قوت کسبوکار شما به پیشرفت کسبوکارتان کمک کند. سیستم مدیریت مشتری نحوهی ارتباط شما با مشتریانتان و پاسخگویی به نیازهای آنها را مدیریت میکند.
#5. درگاههای بانکی پرداخت آنلاین
وبسایتهایی که فروش آنلاین دارند حتما باید به درگاههای بانکی پرداخت آنلاین متصل باشند. وجود درگاه پرداخت آنلاین سرعت تراکنشها را افزایش داده و تسهیل میبخشد. درگاههای پرداخت حین انجام تراکنش امنیت را برقرار کرده و اجازه نمیدهند اطلاعات کارت کاربران هک شود. همچنین اتصال درگاه پرداخت آنلاین به وبسایت باعث میشود کاربران نتوانند با ارسال فیش فیک کسبوکارها را گول زده و به آنها ضرر برسانند.
#6. ابزارهای ایمیل مارکتینگ (Email Marketing)
شما میتوانید با استفاده از ابزارهای ایمیل مارکتینگ با کاربران و مشتریان خود ارتباط داشته باشید. ابزارهای ایمیل مارکتینگ ارتباط شما با مشتریانتان را تسهیل بخشیده و به شما این امکان را میدهند که برای آنها پیام ارسال کنید. ایمیل مارکتینگ باعث میشود کسبوکار شما در ذهن مشتریان نقش ببندد و فروش شما افزایش پیدا کند.
#7. نرمافزارهای تست و تحلیل ترافیک و سرعت وبسایت
شما میتوانید با استفاده از ابزارهای تست و تحلیل ترافیک وبسایت به بررسی تعداد بازدیدها، میزان فروش، نرخ تبدیل وبسایت و رفتار کاربران بپردازید. بررسی این موارد به شما کمک میکند بتوانید با شناسایی نقاط ضعف کسبوکار خود با استفاده از روشهای موثر کسبوکار خود را ارتقا دهید. شناسایی نقاط ضعف وبسایت و رفع آنها باعث افزایش ترافیک وبسایت شما میشود.
با ابزارهای تست سرعت وبسایت نیز میتوانید سرعت لود وبسایت خود را تست کرده و در صورت وجود مشکل آن را رفع کنید. یکی از راههایی که میتوانید با استفاده از آن سرعت وبسایت خود را افزایش دهید استفاده از شبکه توزیع محتوا یا CDN است.
#8. ابزارهای مدیریت وظایف پرسنل و پروژهها
ابزارهای مدیریت وظایف پرسنل و پروژهها موجب میشوند شما بتوانید به صورت آنلاین و در زمانهای مختلف میزان پیشرفت پروژه و عملکرد پرسنل را زیر نظر گرفته و آنها را مدیریت کنید. یعنی شما میتوانید حین انجام پروژه بدون اینکه به پروژه سر بزنید به این پی ببرید که در چه مرحلهای از انجام قرار دارد و تا چه زمانی تمام میشود. همچنین میتوانید به این موضوع پی ببرید که پرسنل در یک روز به تمامی وظایفشان عمل کردهاند یا خیر. این کار علاوه بر تسریع انجام امور، موجب افزایش بهرهوری میشود.
#9. ابزارهای مدیریت موجودی
فرض کنید شما یک وبسایت فروش لباس دارید و یکی از محصولاتتان توسط مشتریان پسندیده شده و فروش بالایی دارد. حال اگر شما مدیریت درستی بر موجودی این محصول نداشته باشید ممکن است موجودی آن به پایان برسد و شما دیر متوجه این موضوع شوید. با این کار تا موقع شارژ شدن مجدد محصول بسیاری از مشتریان دست به نقد خود را از دست میدهید. ابزارهای مدیریت موجودی از وقوع این اتفاق جلوگیری میکنند. با استفاده از ابزارهای مدیریت موجودی میتوانید به موقع برای شارژ محصولات پر فروش اقدام کرده و از ضررهای احتمالی جلوگیری کنید.
#10. ابزارهای پشتیبانی آنلاین و چت آنلاین
یکی از راههایی که میتوانید با استفاده از آن اعتماد کاربران و مشتریان خود را جلب کنید ارتباط موثر با آنها است. اگر همیشه در دسترس باشید و ارتباط خود با کاربران را حفظ کنید خیلی راحتتر میتوانید اعتماد آنها را جلب کرده و آنها را به مشتریان ثابت کسبوکار خود تبدیل کنید. ابزارهای پشتیبانی و چت آنلاین ارتباط شما با کاربران را تسهیل بخشیده و به پیشرفت کسبوکار شما کمک میکنند. بنابراین باید وجود چت آنلاین در وبسایت خود را جدی بگیرید.
#11. ابزارهای امنیت وبسایت
حفظ امنیت وبسایت و اطلاعات کاربرانی که در وبسایت شما ثبت نام میکنند بسیار مهم است بنابراین شما باید با استفاده از ابزارهای امنیت وبسایت ریسک و خطر لو رفتن اطلاعات را کاهش دهید. به طور مثال میتوانید با استفاده از ابزار CAPTCHA از ورود رباتهای مخرب به وبسایت خود جلوگیری کنید. این ابزار ثبت نام و ورود را ایمن ساخته و حسابهای رباتهای مخرب را از انسان تشخیص میدهد.
#نتیجهگیری: تحول دیجیتال با وبسایت کسبوکار
وبسایت کسبوکار میتواند تمامی نیازهای شما برای مدیریت و ارتقای کسبوکارتان را رفع کرده و ابزارهای مورد نیاز را برای شما فراهم کند. خوبی وبسایت کسبوکار این است که شما میتوانید موارد مختلف را در یک بستر خاص و به صورت یکپارچه در اختیار داشته باشید. با این کار تمام ابزارهای مورد نیاز برای مدیریت کسبوکارتان همیشه به راحتی قابل دسترسی هستند. اگر قصد دارید کسبوکار خود را به سمت و سوی دیجیتالی شدن و تحول دیجیتال سوق دهید غرفهچی اینجاست تا به شما کمک کند. میتوانید برای دریافت مشاوره رایگان با تیم مشاوران غرفهچی در تماس باشید.