مقایسه درگاههای پرداخت: راهنمای انتخاب بهترین درگاه پرداخت
زمان مطالعه: ۱۶ دقیقه
- درگاه پرداخت آنلاین چیست؟
- انواع درگاه پرداخت آنلاین
- بهترین درگاه های پرداخت مستقیم
- 1. درگاه پرداخت به پرداخت بانک ملت
- 2. درگاه پرداخت سداد بانک ملی
- 3. درگاه پرداخت بانک پارسیان
- 4. درگاه پرداخت بانک سامان (سامان کیش)
- 5. درگاه پرداخت ایران کیش
- 6. درگاه پرداخت بانک پاسارگاد
- 7. درگاه پرداخت بانک صادرات
- 8. درگاه پرداخت شرکت پرداخت الکترونیک سپهر
- 9. درگاه پرداخت شرکت آسان پرداخت پرشین (آپ)
- بهترین درگاههای پرداخت غیر مستقیم
- 1. درگاه پرداخت زرین پال
- 2. درگاه پرداخت زیبال
- 3. درگاه پرداخت پی (Pay.ir)
- 4. درگاه پرداخت پی پینگ
- 5. درگاه پرداخت آیدی پی
- 6. درگاه پرداخت نکست پی
- 7. درگاه پرداخت آقای پرداخت
- کدام درگاه پرداخت برای کسبوکار من مناسب است؟
- کلام آخر
پرداخت آخرین مرحلهی خرید و مهمترین مرحله برای فروشگاهها است. فروشگاههای اینترنتی باید راحتترین و بهترین روش پرداخت را در اختیار مشتریان خود قرار دهند. زیرا مشتریان ممکن است در مرحلهی پرداخت از خرید خود منصرف شوند. روش پرداخت باید به آسانترین حالت ممکن باشد تا انرژی زیادی از مشتری نگیرد. انتخاب روش پرداخت نامناسب برای فروشگاه، میتواند به فروشگاه شما ضرر وارد کند و فروش شما را کاهش دهد.
به طور مثال فکر کنید شما یک فروشگاه اینترنتی هستید و روش پرداخت فروشگاه خود را فقط کارت به کارت قرار دادید. از آنجایی که هنوز همهی افراد با برنامههای آنلاین کارت به کارت آشنایی ندارند ممکن است برای پرداخت با چالش روبرو شوند. اکثر افراد برای انجام کارت به کارت باید به دستگاه عابر بانک (ATM) بروند و از طریق دستگاه، کارت به کارت انجام دهند. این کار میتواند آنها را از خرید منصرف کند زیرا در هر ساعت از شبانه روز نمیتوانند به دستگاه عابر بانک دسترسی داشته باشند.
بهترین روش پرداخت برای فروشگاههای اینترنتی استفاده از درگاه آنلاین است. درگاه پرداخت آنلاین به مشتریان کمک میکند در کمترین زمان ممکن و بدون هیچ دردسری پرداخت خود را انجام دهند. البته انتخاب درگاه پرداخت مناسب در این گزینه بسیار مهم است و باید بهترین درگاه پرداخت را انتخاب کنید. در این مقاله قصد داریم به بررسی و مقایسه درگاههای پرداخت آنلاین بپردازیم در ادامه با ما همراه باشید.
#درگاه پرداخت آنلاین چیست؟
درگاه پرداخت آنلاین سیستمی است که با استفاده از آن مشتریان میتوانند به صورت آنلاین و در مدت زمان کمی، مبلغ خرید خود را پرداخت کنند. درگاه پرداخت آنلاین هم برای مشتری هم برای فروشنده بهترین گزینه پرداخت است زیرا دردسر کمتری دارد و بدون ریسک است. مزایای درگاه پرداخت آنلاین بسیار است و اگر با آنها آشنا شوید قطعا درگاه پرداخت را از دست نمیدهید. در واقع ما پیشتر در مقالهای به طور کلی درگاه پرداخت و مزایای آن برای کسبوکار را توضیح دادهایم. در این مقاله قصد داریم انواع درگاه پرداخت را مقایسه کنیم و به شما در انتخاب بهترین درگاه پرداخت آنلاین کمک کنیم. اگر میخواهید بیشتر با درگاه پرداخت و مزایای آن آشنا شوید میتوانید مقاله درگاه پرداخت آنلاین ما را مطالعه کنید.
مطلب پیشنهادی:اهمیت درگاه پرداخت آنلاین برای وبسایت#انواع درگاه پرداخت آنلاین
به طور کلی درگاههای پرداخت آنلاین به دو دستهی مستقیم (غیر واسط) و غیر مستقیم (واسط) تقسیم میشوند. از آنجایی که در مقاله درگاه پرداخت آنلاین به صورت کامل در مورد درگاه پرداخت مستقیم و درگاه پرداخت غیر مستقیم صحبت کردیم، در اینجا به صورت خلاصه برای شما توضیح میدهیم. برای دریافت اطلاعات بیشتر به مقاله درگاه پرداخت مراجعه کنید.
#1. درگاه پرداخت مستقیم
درگاه پرداخت مستقیم که به آن PSP هم میگویند به صورت مستقیم از بانک دریافت میشود. در درگاه پرداخت مستقیم، روش تسویه به صورت سیکل پایا است، اما در برخی بانکها میتوانید درخواست تسویه آنی دهید. البته گفتنی است که گرفتن درگاه پرداخت آنلاین مستقیم ممکن است زمان زیادی نیاز داشته باشد. مدت زمان انتظار برای فعال شدن درگاههای پرداخت مستقیم یک الی سی روز کاری است که این زمان با توجه به بانک ارائه دهنده درگاه پرداخت متفاوت است.
تسویه به صورت سیکل پایا: تسویه به صورت سیکل پایا 24 ساعت یک بار اتفاق میافتد. تمام مبالغی که تا ساعت 21:45 شب از طریق درگاه پرداخت واریز میشوند، از ساعت 3:45 الی 7:45 صبح به حساب شما واریز میشوند. تسویه در روزهای تعطیل صورت نمیگیرد و به روز بعد موکول میشود.
#2. درگاه پرداخت غیر مستقیم (واسط)
درگاه پرداخت غیر مستقیم یا همان درگاه پرداخت واسط، همانطور که از اسمش پیداست به عنوان واسطهای بین فروشنده و بانک کار میکند. یعنی واسطهها از قبل تمام مراحل اداری دریافت درگاه پرداخت را طی کردهاند و شما درگاه پرداخت را در مدت زمان کمتری یعنی طی چند ساعت از آنها دریافت میکنید. در واقع درگاه پرداخت غیر مستقیم همان درگاه پرداخت مستقیم است فقط به دلیل وجود واسطه به آن درگاه پرداخت غیر مستقیم میگویند. در این نوع درگاه پرداخت، مبلغ پرداخت شده توسط مشتری به صورت مستقیم به حساب صاحب کسبوکار واریز نمیشود و باید مراحلی را طی کند. در درگاه پرداخت غیر مستقیم مبلغ به حساب واسطه واریز میشود و واسطه بعد از برداشت مبلغی به عنوان کارمزد، مبلغ را به حساب فروشنده واریز میکند.
#روشهای تسویه حساب در درگاه پرداخت واسط
#1. تسویه حساب لحظهای
بعضی از بانکها تسویه حساب آنی و لحظهای دارند اما در برخی بانکها شما میتوانید با درخواست از بانک مورد نظر، تسویه حساب آنی داشته باشید. شما میتوانید در پنل مدیریت درخواست تسویه حساب لحظهای دهید.
#2. تسویه حساب روزانه
در این روش، حسابها در پایان هر روز یعنی ساعت 24 تسویه میشوند. مبلغ تراکنشها تا ساعت 17 روز بعد به حساب شما واریز میشود.
#3. تسویه حساب هفتگی
در این روش، شما میتوانید یکی از روزهای هفته را انتخاب کند تا تسویه هر هفته در آن روز صورت گیرد.
#4. تسویه حساب ماهانه
در این روش تسویه نیز مانند روش قبلی شما میتوانید یک روز از ماه را به عنوان روز تسویه حساب انتخاب کنید. تسویه حساب هر ماه در روز مورد نظر شما انجام میشود.
#5. تسویه حساب گروهی
در این روش تسویه، درگاه پرداخت به شما این امکان را میدهد که فایل افراد را آپلود کنید تا به صورت خودکار حقوق کارمندان وازیر شود و واریزی مشتریان صورت گیرد.
#6. تسویه با تسهیم
این روش برای کسبوکارهایی است که چند شریک دارند. در این روش تسویه، مبلغ تراکنشها با استفاده از قرارداد هوشمند بین شرکا تقسیم میشود.
#بهترین درگاه های پرداخت مستقیم
#1. درگاه پرداخت به پرداخت بانک ملت
درگاه پرداخت به پرداخت بانک ملت را میتوان معروفترین درگاه پرداخت مستقیم ایرانی معرفی کرد. این درگاه پرداخت از سال 1384 شروع به فعالیت کرده است و به اشخاص حقیقی و اشخاص حقوقی درگاه پرداخت ارائه میکند. از ویژگیهای به پردخت ملت میتوان به تسویه حساب آنی، استعلام لحظهای، گزارشات مالی و امنیت بالا اشاره کرد.
#کارمزد درگاه پرداخت به پرداخت ملت
بانک مرکزی برای درگاههای پرداخت مستقیم برای مبالغ کمتر از 600 هزار تومان ملبغ 120 تومان کارمزد و برای مبالغ بیشتر، تا سقف چهار هزار تومان کارمزد در نظر گرفته است.
#نحوه دریافت درگاه پرداخت به پرداخت ملت
ثبت نام در وبسایت به پرداخت ملت
تایید شماره همراه و ایمیل
دریافت کد پیگیری از طریق ایمیل
مراجعه به شعبهای که در آن حساب دارید
ارائه مدارک برای دریافت درگاه پرداخت بانکی
البته لازم به ذکر است که شما میتوانید تمام مراحل را در بانک انجام دهید.
مدت زمان فعال شدن درگاه پرداخت به پرداخت ملت سه الی شش روز کاری است.
#2. درگاه پرداخت سداد بانک ملی
درگاه پرداخت سداد بانک ملی نسبت به دیگر درگاههای پرداخت مستقیم گزارشات دقیقتری ارائه میکند. از ویژگیهای درگاه پرداخت سداد بانک ملی میتوان به قابلیت تسهیم و پرداخت شناسهای اشاره کرد. نحوه تسویه درگاه پرداخت سداد بانک ملی به صورت سیکل پایا است و در روزهای تعطیل به روز بعد موکول میشود.
#کارمزد درگاه پرداخت سداد بانک ملی
بانک مرکزی برای درگاههای پرداخت مستقیم برای مبالغ کمتر از 600 هزار تومان ملبغ 120 تومان کارمزد و برای مبالغ بیشتر، تا سقف چهار هزار تومان کارمزد در نظر گرفته است.
#نحوه دریافت درگاه پرداخت سداد بانک ملی
ثبت نام در وبسایت درگاه پرداخت سداد
درخواست درگاه پرداخت
تکمیل اطلاعات
وارد کردن کد پیگیری دریافت شده
ارسال مدارک مورد نیاز
مدت زمان فعال شدن درگاه پرداخت سداد بانک ملی یک الی هفت روز کاری است.
#3. درگاه پرداخت بانک پارسیان
درگاه پرداخت بانک پارسیان نیز مانند دیگر درگاههای پرداخت مستقیم، مزایا و امکانات زیادی دارد. یکی از مهمترین ویژگیهای درگاه پرداخت بانک پارسیان سیستم پرداخت پیامکی است. با وجود این قابلیت میتوانید لینک درگاه پرداخت را از طریق اس ام اس برای مشتریان خود ارسال کنید. نحوه تسویه این درگاه پرداخت به صورت سیکل پایا است.
#کارمزد درگاه پرداخت بانک پارسیان
بانک مرکزی برای درگاههای پرداخت مستقیم برای مبالغ کمتر از 600 هزار تومان ملبغ 120 تومان کارمزد و برای مبالغ بیشتر، تا سقف چهار هزار تومان کارمزد در نظر گرفته است.
#نحوه دریافت درگاه پرداخت بانک پارسیان
ثبت نام در وبسایت تجارت الکترونیک پارسیان (تاپ)
ثبت ایمیل
انتخاب کلمه عبور
درخواست درگاه پرداخت
پرینت قرار داد دریافت شده
ارسال مدارک و قرار داد
مدت زمان فعال شدن درگاه پرداخت بانک پارسیان دو الی پنج هفته پس از تایید اطلاعات است.
#4. درگاه پرداخت بانک سامان (سامان کیش)
شرکت پرداخت الکترونیک سامان فعالیت خود را در حوزه پرداخت الکترونیک را از سال 1383 آغاز کرده است. از آنجایی که این درگاه پرداخت امکانات زیادی ارائه میکند کاربران زیادی هم دارد. تسویه حساب درگاه پرداخت بانک سامان به صورت سیکل پایا انجام میشود و در روزهای تعطیل به روز بعد موکول میشود.
#کارمزد درگاه پرداخت بانک سامان
بانک مرکزی برای درگاههای پرداخت مستقیم برای مبالغ کمتر از 600 هزار تومان ملبغ 120 تومان کارمزد و برای مبالغ بیشتر، تا سقف چهار هزار تومان کارمزد در نظر گرفته است.
#نحوه دریافت درگاه پرداخت بانک سامان
ثبت نام در وبسایت شرکت پرداخت الکترونیک سامان (سپ)
درخواست درگاه پرداخت بانکی
تکمیل اطلاعات
وارد کردن مدارک
مدت زمان فعال شدن درگاه پرداخت بانک سامان یک الی هفت روز کاری است.
#5. درگاه پرداخت ایران کیش
درگاه پرداخت ایران کیش زیر نظر هیچ بانکی نیست و به صورت مستقل فعالیت خود را انجام میدهد. شرکت ایران کیش یکی از شرکتهای ارائه دهنده درگاههای پرداخت در ایران است که به صورت بورسی فعالیت میکند. از سرمایهگذاران کارت اعتباری ایران کیش میتوان به بانکهای تجارت و سپه اشاره کرد. قابلیت پرداخت تسهیمی و امکان تسویه آنی از ویژگیهای درگاه پرداخت ایران کیش هستند.
#کارمزد درگاه پرداخت ایران کیش
بانک مرکزی برای درگاههای پرداخت مستقیم برای مبالغ کمتر از 600 هزار تومان ملبغ 120 تومان کارمزد و برای مبالغ بیشتر، تا سقف چهار هزار تومان کارمزد در نظر گرفته است.
#نحوه دریافت درگاه پرداخت ایران کیش
دانلود فایل قرارداد شرکت
ثبت نام در وبسایت کارت اعتباری ایران کیش
تکمیل اطلاعات
دریافت کد رهگیری
مدت زمان فعال شدن درگاه پرداخت ایران کیش دو الی چهارده روز کاری است.
#6. درگاه پرداخت بانک پاسارگاد
بانک پاسارگاد از سال 1384 فعالیت خود در عرصهی ارائهی درگاه پرداخت آنلاین شروع کرده است. درگاه پرداخت بانک پاسارگار خدمات و امکانات مختلفی را در اختیار شما قرار میدهد. درگاه پرداخت بانک پاسارگاد امکان پرداخت امن در کمترین زمان ممکن را برای شما فراهم کرده است. نحوه تسویه درگاه پرداخت بانک پاسارگاد به صورت سیکل پایا است.
#کارمزد درگاه پرداخت بانک پاسارگاد
بانک مرکزی برای درگاههای پرداخت مستقیم برای مبالغ کمتر از 600 هزار تومان ملبغ 120 تومان کارمزد و برای مبالغ بیشتر، تا سقف چهار هزار تومان کارمزد در نظر گرفته است.
#نحوه دریافت درگاه پرداخت بانک پاسارگاد
ثبت نام در وبسایت بانک پاسارگاد
وارد کردن اطلاعات شخصی
وارد کردن شماره تماس
دریافت ایمیل تایید از طرف بانک
مدت زمان فعال شدن درگاه پرداخت بانک پاسارگاد سه الی چهار هفته است.
#7. درگاه پرداخت بانک صادرات
در واقع درگاه پرداخت بانک صادرات یک PSP ثبت شده نیست و بانک صادرات با برخی PSPها قرارداد دارد. بانک صادرات درگاه پرداخت خود را تنها به کسانی که در این بانک حساب دارند ارائه میدهد. درگاه پرداخت بانک صادرات نیز خدمات زیادی را در اختیار مشتریان خود قرار میدهد. نحوه تسویه حساب درگاه پرداخت بانک پاسارگاد به صورت سیکل پایا است.
PSPهایی که بانک صادرات با آنها قرارداد دارد:
درگاه پرداخت ایران کیش
درگاه پرداخت سپهر
پرگاه پرداخت پرشین (آپ)
درگاه پرداخت سامان کیش
#کارمزد درگاه پرداخت بانک صادرات
بانک مرکزی برای درگاههای پرداخت مستقیم برای مبالغ کمتر از 600 هزار تومان ملبغ 120 تومان کارمزد و برای مبالغ بیشتر، تا سقف چهار هزار تومان کارمزد در نظر گرفته است.
#نحوه دریافت درگاه پرداخت بانک صادرات
ثبت نام در وبسایت بانک صادرات
تکمیل و ثبت اطلاعات
وارد کردن اطلاعات خواسته شده در فرم
دریافت کد رهگیری از طرف بانک
شما میتوانید تمام این مراحل را در بانک انجام دهید.
مدت زمان فعال شدن درگاه پرداخت بانک صادرات یک الی دو هفته است.
#8. درگاه پرداخت شرکت پرداخت الکترونیک سپهر
شرکت پرداخت الکترونیک سپهر یکی از شرکتهای ارائه دهنده PSP در ایران است. این شرکت فعالیت خود را با نام تجاری "مبنا کارت آریا" در سال 1386 آغاز کرده است. این شرکت در سال 1397 با ارائه درگاه پرداخت اینترنتی فعالیت خود را با نام تجاری "پرداخت الکترونیکی سپهر" ادامه داد. نحوه تسویه درگاه پرداخت سپهر نیز به صورت سیکل پایا است.
#کارمزد درگاه پرداخت سپهر
بانک مرکزی برای درگاههای پرداخت مستقیم برای مبالغ کمتر از 600 هزار تومان ملبغ 120 تومان کارمزد و برای مبالغ بیشتر، تا سقف چهار هزارتومان کارمزد در نظر گرفته است.
#نحوه دریافت درگاه پرداخت سپهر
ثبت نام در وبسایت شرکت پرداخت الکترونیک سپهر
انتخاب نوع درگاه پرداخت
وارد کردن اطلاعات شخص حقیقی یا حقوقی
ارسال عکس مدارک خواسته شده
دریافت کد رهگیری از طریق پیامک
مدت زمان فعال شدن درگاه پرداخت الکترونیک سپهر دو الی هفت روز کاری است.
#9. درگاه پرداخت شرکت آسان پرداخت پرشین (آپ)
شرکت آسان پرداخت پرشین که فعالیت خود را از سال 1388 شروع کرده، یکی از بزرگترین ارائه دهندگان درگاه پرداخت الکترونیک است. خدماتی که این درگاه پرداخت به مشتریان خود ارائه میدهد بسیار کامل و بروز هستند. تسویه حساب درگاه پرداخت پرشین به صورت سیکل پایا انجام میشود.
#کارمزد درگاه آسان پرداخت پرشین
بانک مرکزی برای درگاههای پرداخت مستقیم برای مبالغ کمتر از 600 هزار تومان ملبغ 120 تومان کارمزد و برای مبالغ بیشتر، تا سقف چهار هزارتومان کارمزد در نظر گرفته است.
#نحوه دریافت درگاه آسان پرداخت پرشین
ثبت نام در وبسایت شرکت آسان پرداخت پرشین (آپ)
وارد کردن اطلاعات
ثبت شماره تماس
دریافت تماس از طرف کارشناسان (در این مرحله سوالاتی از شما پرسیده میشود)
ارسال مدارک خواسته شده از طریق ایمیل یا پست
مدت زمان فعال شدن درگاه آسان پرداخت پرشین یک الی دو هفته کاری است.
#بهترین درگاههای پرداخت غیر مستقیم
#1. درگاه پرداخت زرین پال
درگاه پرداخت زرین پال از محبوبترین درگاههای پرداخت ایرانی است. زرین پال مزایای فراوانی دارد و همین مزایای درگاه پرداخت زرین پال باعث محبوبیت زیاد آن شدهاند. از مهمترین مزایای این درگاه پرداخت میتوان به کارمزد بسیار کم آن اشاره کرد. کسبوکارهای آنلاینی که وبسایت ندارند میتوانند از زرین لینک استفاده کنند.
#کارمزد درگاه پرداخت زرین پال
درگاه پرداخت زرین پال تنها یک درصد از مبلغ واریز شده توسط مشتری را به عنوان کارمزد برمیدارد. این کارمزد تا سقف سه هزار تومن است و بسیار منصفانه به نظر میآید. البته گفتنی است که درگاه پرداخت زرین پال در ماه اول هیچ کارمزدی از کسبوکارها دریافت نمیکند. درگاه پرداخت زرین لینک یک قابلیت بسیار جذاب به نام زرین لینک دارد.
#نحوه دریافت درگاه پرداخت زرین پال
ثبت نام در وبسایت زرین پال
تایید هویت و افزودن حساب بانکی
مشخص کردن شخص حقیقی یا حقوقی (یعنی مشخص کنید شما شخص حقیقی هستید یا شخص حقوقی)
احراز هویت
وارد کردن اطلاعات محل سکونت
وارد کردن شماره شبا
#2. درگاه پرداخت زیبال
درگاه پرداخت زیبال نیز یکی از معروفترین و محبوبترین درگاههای پرداخت است که از سال 1395 فعالیت خود را آغاز کرده است. درگاه پرداخت زیبال امکانات و خدمات زیادی ارائه میدهد و میتواند نیازهای شما را پاسخ دهد. پنل این درگاه پرداخت ظاهر زیبا و رابط کاربری آسانی دارد. زیبال علاوهبر درگاه پرداخت غیر مستقیم، درگاه پرداخت مستقیم نیز دارد.
#کارمزد درگاه پرداخت زیبال
کارمزد درگاه پرداخت زیبال یک درصد و تا سقف چهار هزار تومان است. البته مقدار کارمزد در درگاه پرداخت واسط زیبال تا 0.5 درصد کاهش پیدا میکند که مبلغ منصفانهای است.
#نحوه دریافت درگاه پرداخت زیبال
ثبت نام در وبسایت زیبال
تایید شماره موبایل
تایید ایمیل
وارد کردن شماره شبا
وارد کردن تصویر کارت ملی یا شناسنامه
#3. درگاه پرداخت پی (Pay.ir)
درگاه پرداخت پی یکی از پرسرعتترین درگاههای پرداخت است و مزایای فراوانی دارد. این درگاه پرداخت امنیت کامل را برای انتقال پول و اطلاعات فراهم میکند.
#کارمزد درگاه پرداخت پی
درگاه پرداخت پی برای کارمزد یک درصد از مبلغ تراکنش را تا سقف دو هزار تومان برمیدارد.
#نحوه دریافت درگاه پرداخت پی
ثبت نام در وبسایت پی
تایید شماره موبایل
تکمیل اطلاعات
ارسال مدارک
وارد کردن اطلاعات بانکی
انتخاب نوع درگاه پرداخت
#4. درگاه پرداخت پی پینگ
درگاه پرداخت پی پینگ یکی دیگر از بهترین درگاههای پرداخت غیر مستقیم است. این درگاه پرداخت خدماتی مانند درگاه پرداخت اینستاگرامی و امکان ساخت فاکتور را به صاحبان کسبوکار ارائه میدهد.
#کارمزد درگاه پرداخت پی پینگ
کارمزد درگاه پرداخت پی پینگ نیز یک درصد از مبلغ تراکنش و تا سقف پنج هزار تومان است.
#نحوه دریافت درگاه پرداخت پی پینگ
ثبت نام در وبسایت پی پینگ
انتخاب پنل مورد نظر
تایید شماره تلفن همراه
تایید ایمیل
بارگذاری مدارک لازم
#5. درگاه پرداخت آیدی پی
درگاه پرداخت آیدی پی یکی از معتبرترین درگاههای پرداخت و دارای مجوز از بانک مرکزی و شاپرک است.
#کارمزد درگاه پرداخت آیدی پی
کارمزد درگاه پرداخت آیدی پی با توجه به مبلغ تراکنش متفاوت و به این صورت است:
تراکنشهای تا سقف یک میلیون تومان: 700 تومان کارمزد
تراکنشهای یک الی سه میلیون تومان: 900 تومان کارمزد
تراکنشهای سه الی پنجاه میلیون تومان: 1500 تومان کارمزد
#نحوه دریافت درگاه پرداخت آیدی پی
ثبت نام در وبسایت آیدی پی
تایید شماره همراه
تایید اطلاعات
انتخاب آیدی برای حساب
#6. درگاه پرداخت نکست پی
درگاه پرداخت نکست پی هم میان صاحبان کسبوکار بسیار شناخته شده و محبوب است. درگاه پرداخت نکست پی بستری کاملا امن و مطمئن را برای کسبوکارها فراهم کرده است. از دلایل محبوبیت این درگاه پرداخت نیز میتوان به کارمزد کم آن اشاره کرد.
#کارمزد درگاه پرداخت نکست پی
کارمزد درگاه پرداخت نکست پی مانند درگاه پرداخت زرین پال و زیبال یک درصد است. تفاوت این درگاه پرداخت با زرین پال در مقدار سقف کارمزد است که مبلغ کارمزد نکست پی از زرین پال هم کمتر است. درگاه پرداخت نکست پی تنها تا سقف 800 تومان از کسبوکارها کارمزد دریافت میکند. البته باید بگوییم حتی در شرایطی میتوانید این کارمزد را به صفر برسانید! مثلا اگر تعداد تراکنشهای شما در طول روز از 10 عدد بیشتر است میتوانید کارمزد ندهید. در این صورت مبلغ پرداخت شده توسط مشتری به صورت هفتگی به حساب شما واریز میشود.
#نحوه دریافت درگاه پرداخت نکست پی
ثبت نام در وبسایت نکست پی
انتخاب آیدی دلخواه
وارد کردن نام و توضیحات فروشگاه
تایید شماره تلفن
وارد کردن تلگرام و اینستاگرام (اختیاری)
#7. درگاه پرداخت آقای پرداخت
یکی دیگر از محبوبترین درگاههای پرداخت ایرانی درگاه پرداخت آقای پرداخت است. کارمزد این درگاه پرداخت مانند زرین پال و نکست پی بسیار مناسب و منصفانه است. این درگاه پرداخت مزایا و امکاناتی مانند درگاه پرداخت شخصی و لینک پرداخت دارد که باعث محبوبیت بیشتر آن میشود.
#کارمزد درگاه پرداخت آقای پرداخت
درگاه پرداخت آقای پرداخت برای هر تراکنش تا سقف دو هزار تومان کارمزد دریافت میکند.
#نحوه دریافت درگاه پرداخت آقای پرداخت
ثبت نام در وبسایت آقای پرداخت
تایید ایمیل
ورود به پنل کاربری
تکمیل اطلاعات
تایید شماره همراه
اسکن و ارسال مدارک
#کدام درگاه پرداخت برای کسبوکار من مناسب است؟
اگر کسبوکار بزرگی دارید و تعداد تراکنشهای شما در روز زیاد است بهتر است درگاه پرداخت مستقیم بگیرید. از آنجایی که کارمزد درگاه پرداخت مستقیم زیاد نیست برای کسبوکارهای بزرگ مناسبتر است. اگر استارتاپ هستید و کسبوکار خود را به تازگی راهاندازی کردید بهتر است از درگاه پرداخت غیر مستقیم استفاده کنید. درگاه پرداخت غیر مستقیم در مدت زمان کمتری فعال میشود و مراحل آسانتری دارد. در این صورت زمان زیادی از شما گرفته نمیشود.
#کلام آخر
وجود درگاه پرداخت آنلاین برای کسبوکارهای اینترنتی واجب است و از کلاهبرداریها جلوگیری میکند. در این مقاله 9 تا از بهترین درگاههای پرداخت مستقیم و 7 تا از بهترین درگاههای پرداخت غیر مستقیم را به شما معرفی کردیم. بعد از خواندن این مقاله میتوانید به راحتی بهترین و مناسبترین درگاه پرداخت برای کسبوکارتان را انتخاب کنید. اگر سوالی در مورد درگاههای پرداخت مختلف دارید میتوانید در قسمت نظرات برای ما وارد کنید. ما در کوتاهترین زمان ممکن پاسخ سوالات شما را میدهیم.