چرا نرخ تعامل پایین است؟ 5 اشتباه رایج تولید محتوا
زمان مطالعه: ۶ دقیقه


امروزه نرخ تعامل در وبسایتها بسیار مهم بوده و حتما باید تلاش کنید آن را افزایش دهید. نرخ تعامل وبسایت شما رابطه مستقیمی با موفقیت و افزایش فروش کسبوکار شما دارد. نرخ تعامل در واقع میزان همکاری و تعامل کاربران با محتواهای شما در وبسایت است. محتوایی که خوب و قابل قبول باشد میتواند نرخ تعامل بالایی شامل لایک، کامنت و شیر داشته باشد. اگر محتواهایی که در وبسایت خود میگذارید از کیفیت بالایی برخوردار نباشند نرخ تعامل بالایی دریافت نخواهند کرد. این نرخ تعامل پایین نتیجه اشتباهاتی است که احتمالا در محتوای خود داشتهاید.
در این مقاله قصد داریم 5 اشتباه رایج در تولید محتوا که موجب کاهش نرخ تعامل وبسایت شما میشود را بررسی و معرفی کنیم. پس تا انتهای این مقاله با غرفهچی همراه باشید تا با این اشتباهات آشنا شوید و در انجام آنها خودداری کنید. به شما این اطمینان را میدهیم که اگر به این نکات توجه داشته باشید میتوانید نرخ تعامل وبسایت خود را متحول کنید.
#اشتباه اول: توجه نکردن به سئو
سئو وبسایت اهمیت زیادی دارد و شما باید آن را جدی بگیرید. در واقع محتوایی که شما مینویسید حتی اگر کیفیت بالایی داشته باشد اگر اصول سئو را رعایت نکرده باشید دیده نمیشود. شما باید در محتوایی که دیده شده است دنبال نرخ تعامل باشید نه در محتوایی که دیده نمیشود. بنابراین توجه به اصول سئو بسیار مهم بود و باعث میشود محتوای شما دیده شود و سپس نرخ تعامل دریافت کند.
#اصول مهم سئو
#1. استفاده درست از کلمات کلیدی
شما باید در محتوای خود به اندازه کافی از کلمات کلیدی استفاده کنید. یعنی نه زیاد و نه کم! در واقع باید به طور طبیعی در طول متن از کلمات کلیدی مناسب استفاده کنید نه اینکه سعی کنید تعداد زیادی کلمات کلیدی را در متن بگنجانید.
#2. ساختار دهی مناسب محتوا
حتما برای مشخص شدن ساختار محتوا از عنوانها و زیر عنوانها استفاده کنید. استفاده از هدینگ در محتوا باعث نظم بیشتر در محتوا و افزایش خوانایی آن میشود.
#3. بهینهسازی تصاویر
تصاویری که در طول محتوای خود استفاده میکنید باید بهینه باشند. سعی کنید قبل از بارگذاری تصاویر حجم آنها را کم کنید تا سرعت لود صفحه شما کاهش پیدا نکند. علاوهبر این باید از Tag Alt مناسب برای تصاویر استفاده کنید تا رباتهای گوگل حین ایندکس کردن صفحه بتوانند محتوای عکس را تشخیص دهند.
#اشتباه دوم: مشخص نکردن پرسونای مخاطب
برای تولید محتوا شما باید ابتدا کاربران و مخاطبین وبسایت خود را شناسایی کنید. شناخت مخاطبین به شما کمک میکند به نیازها و علاقهمندیهای آنها پی برده و طبق این موارد تولید محتوای خود را انجام دهید. در واقع کاربران با محتوایی که طبق نیازها و علاقهمندیهای آنها باشد تعامل بهتری برقرار میکنند. با این کار احتمال اینکه به محتوای شما ریاکشن نشان دهند افزایش پیدا میکند.
#راههای طراحی پرسونای مخاطب
#1. نظرسنجی
شما میتوانید با استفاده از نظرسنجیها به نیازها و علاقهمندیهای کاربران خود پی ببرید.
#2. ایجاد فرم در وبسایت
با استفاده از فرم در وبسایت خود میتوانید اطلاعات ارزشمندی در مورد کاربران به دست بیاورید. این اطلاعات میتواند شامل جنسیت، سن و شغل کاربران باشد.
#3. بررسی رفتار کاربر
شما میتوانید با استفاده از ابزارهایی مانند Google Analytics رفتار کاربران خود را بررسی کرده و متوجه شوید با چه نوع محتواهایی بیشتر ارتباط برقرار میکنند.
#اشتباه سوم: توجه نکردن به زیبایی بصری محتوا
وقتی یک کاربر وارد صفحه شما میشود ابتدا طراحی بصری صفحه را مشاهده کرده و با آن ارتباط برقرار میکند. اگر ظاهر صفحه شما زیبایی خاصی نداشته باشد ممکن است کاربر بدون خواندن محتوا تصمیم به ترک صفحه بگیرد. این اتفاق باعث میشود محتوای شما شانسی برای برقراری ارتباط و ایجاد نرخ تعامل نداشته باشد.
#چگونه جذابیت بصری ایجاد کنیم؟
#1. استفاده از تصاویر
شما میتوانید برای بهتر کردن ظاهر محتوا بهصرت بهینه و کافی از عکسها استفاده کنید. استفاده از تصاویر بین محتوا از خستگی کاربر جلوگیری کرده و احتمال افزایش نرخ تعامل را بالا میبرد.
#2. بیتوجهی به طراحی ریسپانسیو
وبسایت شما باید طراحی ریسپانسیو (واکنشگرا) داشته باشد و در تمامی سیستم عاملها بهدرستی نمایش داده شود. نداشتن طراحی ریسپانسیو باعث کم شدن زیبایی صفحه شما شده و احتمال ایجاد نرخ تعامل را کاهش میدهد.
#اشتباه چهارم: عدم استفاده از کال تو اکشن (CTA)
همیشه سعی کنید در محتواهای خود از کال تو اکشنهای مناسب استفاده کنید و از کاربران بخواهید اقدامی انجام دهند. برای افزایش نرخ تعامل باید بهروشنی از کاربران بخواهید که اقدامی انجام دهند در غیر اینصورت آنها تعاملی با محتوا برقرار نمیکنند.
#نمونههایی از دعوت به اقدام
#1. دعوت به کامنتگذاری
میتوانید از کاربران وبسایت بخواهید جهت داشتن تجربهی مشابه آن را در کامنتها با شما و دیگر کاربران به اشتراک بگذارند.
#2. ثبت نام رایگان
میتوانید بین محتوا از دکمهی ثبت نام رایگان استفاده کنید. برای افزایش احتمال تعامل کاربران میتوانید امتیازی برای ثبت نام آنها قرار دهید.
#اشتباه پنجم: نداشتن لحن ثابت
شما باید در تمام محتواهای وبسایت خود از یک لحن مشخص و ثابت استفاده کنید. این لحن میتواند بر اساس پرسونای مخاطب شما انتخاب شود. بهطور مثال اگر بیشتر مخاطبان وبسایت شما افراد تحصیلکرده و صاحبان کسبوکار هستند بهتر است از لحن تخصصی و رسمی در محتواهای خود استفاده کنید. این کار باعث میشود آنها ارتباط بیشتری با محتواهای شما برقرار کرده و در نتیجه نرخ تعامل وبسایت شما افزایش پیدا میکند.
#نتیجهگیری: کلید افزایش فروش
در این مقاله ما به این نکته پی بردیم که اشتباهات زیادی در تولید محتوا میتوانند نرخ تعامل وبسایت را کاهش دهند. شما میتوانید با پرهیز از این اشتباهات در تولید محتوا احتمال تعامل کاربر با محتوا را افزایش دهید. نرخ تعامل یکی از مهمترین عوامل در بازاریابی بوده و باید حتما آن را جدی بگیرید. امیدواریم که این مقاله برای شما مفید واقع شود. شما کدام یک از این اشتباهات را در تولید محتوای خود انجام دادهاید؟ میتوانید در قسمت نظرات آنها را با ما به اشتراک گذاشته و نحوه رفع آن را به دیگر کاربران بگویید.