مزایای اتصال نرمافزار حسابداری به وبسایت
زمان مطالعه: ۷ دقیقه
- اتصال نرم افزار حسابداری به وبسایت چیست؟
- API چیست؟
- API چگونه کار میکند؟
- مزایای اتصال نرمافزار حسابداری به وبسایت
- 1. صرفهجویی در وقت و هزینه
- 2. بسیار آسان
- 3. تحول دیجیتال
- 4. کاهش خطا
- 5. به روز رسانی خودکار
- 6. سرعت بالا
- 7. بدون نیاز به مهارتهای حسابداری
- 8. یکپارچه
- 9. گزارش گیری کامل
- 10. مدیریت آسان
- 11. ثبت فاکتور
- نتیجهگیری: اتصال نرمافزار حسابداری به وبسایت راهی برای افزایش سرعت حسابداری
میدانیم که همهی کسبوکارها به حسابداری نیاز دارند تا بتوانند تمامی حسابهای خود را زیر نظر بگیرند و برای رشد تلاش کنند. حسابداری به دو روش سنتی و مدرن انجام میشود. حسابداری سنتی با استفاده از دفترهای حسابداری انجام میشود و انرژی و زمان زیادی نیاز دارد. حسابداری مدرن هم به دو روش انجام میشود. بعضی نرمافزارهای حسابداری تحت وب هستند و بعضی تنها روی ویندوز نصب میشوند.
حسابداری مدرن مزایای زیادی دارد و استفاده از آن بسیار راحت است. نرمافزارهای حسابداری امکانات زیادی دارند و خدمات بسیاری ارائه میدهند. اتصال این نرمافزارها به وبسایت کار شما را راحت میکند و نیازی نیست نگران بهم ریختن اطلاعات کسبوکار خود باشید. در این مقاله قصد داریم در مورد مزایای اتصال نرم افزار حسابداری به وبسایت صحبت کنیم.
#اتصال نرم افزار حسابداری به وبسایت چیست؟
در سالهای اخیر فروش آنلاین افزایش یافته و فروشگاههای اینترنتی زیادی شروع به کار کردهاند. با افزایش محبوبیت خرید آنلاین بسیاری از کسبوکارهای سنتی هم به بازار اینترنتی وارد شدهاند و فروش خود را افزایش دادهاند. با افزایش فروش آنلاین، کسبوکارها بسیاری از کارهای مربوط به کسبوکار را به تکنولوژی سپردهاند و وارد دنیای تکنولوژی شدهاند. استفاده از تکنولوژی به کسبوکارها کمک میکند فعالیتهای مربوط به کسبوکار را راحتتر و با دقت بیشتری انجام دهند.
نرمافزارهای حسابداری هم تکنولوژیهایی هستند که طی این سالها محبوبیت زیادی پیدا کردهاند. اتصال نرمافزار حسابداری به وبسایت مزایای زیادی دارد و کار صاحبان کسبوکار را راحتتر میکند. کسبوکارها میتوانند با اتصال نرمافزار حسابداری به وبسایت، ذخیره اطلاعات را منظمتر و با سرعت بیشتری انجام دهند.
در واقع اتصال نرمافزار حسابداری به وبسایت یعنی تمامی اطلاعات مورد نیاز برای حسابداری از طریق وبسایت به نرمافزار حسابداری ارسال شود. یعنی نیازی به وارد کردن دستی اطلاعات نیست و وبسایت اطلاعات را به نرم افزار ارسال میکند. این کار باعث میشود زمان زیادی را از دست ندهید.
برای این کار یعنی ارسال اطلاعات توسط وبسایت به API نیاز است. شما میتوانید با APIهای مخصوص برای اتصال به وبسایت این ارتباط را بین وبسایت و نرم افزار برقرار کنید.
#API چیست؟
در واقع API مخفف واژه Application Programming Interface به معنای رابط برنامهنویسی نرمافزار است. API یک واسطه است که ارتباط بین دو نرمافزار را برقرار میکند. API اطلاعات را از وبسایت میگیرد و به نرمافزارهای حسابداری ارسال میکند. API باعث میشود ارتباط امنی بین وبسایت و نرمافزار حسابداری برقرار شود و اطلاعات به راحتی رد و بدل شوند.
#API چگونه کار میکند؟
همان طور که در بالا گفتیم API ارتباطی بین وبسایت و نرم افزار حسابداری برای ارسال اطلاعات برقرار میکند. با اتصال نرم افزار حسابداری به وبسایت از طریق API میتوانید بدون هیچ زحمتی اطلاعات را به نرمافزار حسابداری ارسال کنید. هنگامی که سفارشی در وبسایت ثبت شود API به صورت آنی تمام اطلاعات را برای نرم افزار حسابداری ارسال میکند. نرمافزار حسابداری با استفاده از اطلاعاتی که دریافت میکند فاکتور سفارش را درست میکند و شما به همین راحتی میتوانید تمام سفارشها را کنترل کنید.
#مزایای اتصال نرمافزار حسابداری به وبسایت
#1. صرفهجویی در وقت و هزینه
اتصال نرمافزار حسابداری به وبسایت باعث میشود زمان زیادی را ذخیره کنید. همان طور که میدانید، وارد کردن اطلاعات به صورت دستی نیازمند زمان زیادی است. علاوهبر زمانبر بودن این موضوع، به نیروی انسانی نیاز دارد و هزینهبر است. با اتصال نرم افزار حسابداری به وبسایت نیازی به نیروی انسانی بیشتری ندارید و میتوانید علاوهبر زمان، در هزینهها هم صرفهجویی کنید.
#2. بسیار آسان
استفاده از نرمافزارهای حسابداری وبسایت با توجه به رابط کاربری آسانی که دارند بسیار راحت است. یعنی شما برای استفاده از این نرمافزارهای حسابداری نیازی به آموزش ندارید و به راحتی میتوانید با آنها کار کنید. هرچند که نرمافزارهای حسابداری به صورت خودکار اطلاعات را ثبت میکنند و کم پیش میآید که مجبور به کار کردن با آنها شوید. مگر اینکه به دنبال اطلاعات خاصی بگردید.
#3. تحول دیجیتال
استفاده از تکنولوژی برای انجام فعالیتهای کسبوکار باعث تحول دیجیتال کسبوکارها میشود. از آنجایی که اتصال نرمافزار حسابداری به وبسایت استفاده از تکنولوژی در کسبوکار شما را افزایش میدهد یعنی قدمی به سمت تحول دیجیتال برداشتهاید. نرمافزارهای حسابداری تکنولوژیهای مفیدیاند که روز به روز درحال به روز رسانی و ارتقا هستند.
#4. کاهش خطا
افراد ممکن است به دلیل حواس پرتی و مشغلهی زیاد در زمینههای مختلف اشتباهات زیادی انجام دهند. بعضی از این اشتباهات مخصوصا در زمینه حسابداری ممکن است جبران ناپذیر باشند. اشتباهات در زمینهی حسابداری ممکن است به ضررهای مالی ختم شوند. اتصال نرمافزار حسابداری به وبسایت این خطاها را کاهش میدهد. از آنجایی که با اتصال نرمافزار حسابداری به وبسایت نیازی به وارد کردن اطلاعات به صورت دستی نیست، خطاهای انسانی کاهش مییابند.
#5. به روز رسانی خودکار
در نرمافزارهای حسابداری متصل به وبسایت تمامی اطلاعات به صورت خودکار به روز رسانی میشوند. به طور مثال هر سفارشی که در وبسایت ثبت میشود، در نرمافزار حسابداری هم به صورت آنی ثبت میشود. این کار باعث میشود موجودی کالاها در همان لحظه تغییر کند. در این صورت شما میتوانید موجودی کالاها را به صورت لحظهای بررسی کنید. این کار باعث میشود قبل از تمام شدن موجودی کالاها بتوانید نسبت به شارژ کردن موجودی آنها اقدام کنید.
#6. سرعت بالا
از آنجایی که ارسال و وارد کردن اطلاعات به طور کلی توسط سرور و تکنولوژی انجام میشود سرعت کار بالا میرود. اطلاعات حسابداری به صورت آنی از وبسایت به نرمافزارهای حسابداری ارسال میشوند. با این کار زمان زیادی تلف نمیشود و تمامی فعالیتها به سرعت انجام میشوند. با افزایش سرعت میتوانید رضایت مشتریان را جلب کنید و کسبوکار خود را در ذهن آنها پایدار کنید.
#7. بدون نیاز به مهارتهای حسابداری
با اتصال نرمافزار حسابداری نیازی نیست خودتان به شخصه کارهای حسابداری را انجام دهید. شما میتوانید بدون هیچ مهارتی در حسابداری تمام اطلاعات ذخیره شده در نرمافزار حسابداری را بررسی کنید. نرمافزارهای حسابداری به صورت خودکار اطلاعات را دستهبندی و ذخیره میکنند.
#8. یکپارچه
در نرمافزارهای حسابداری متصل به وبسایت تمامی اطلاعات به صورت دستهبندی شده و یکپارچه در دسترس هستند. یعنی شما برای دسترسی به اطلاعات مورد نظرتان نیازی نیست زمان زیادی را تلف کنید. شما تنها با یک جستوجوی ساده میتوانید به اطلاعات مورد نظر دسترسی پیدا کنید.
#9. گزارش گیری کامل
نرمافزارهای حسابداری گزارشهای کاملی در مورد فروش، موجودی کالاها و غیره ارائه میدهد. با اتصال نرمافزارهای حسابداری به وبسایت میتوانید گزارشها را به صورت منظم و دستهبندی شده در اختیار داشته باشید و آنها را بررسی کنید.
#10. مدیریت آسان
از آنجایی که همهی اطلاعات به صورت کامل و یکپارچه در نرمافزارهای حسابداری جمع آوری میشوند مدیریت آنها بسیار آسان است. به طور مثال شما میتوانید به صورت همزمان تعداد فاکتورها و تعداد موجودی کالاها را بررسی کنید. مدیریت این اطلاعات در نرمافزارهای حسابداری بسیار آسان است زیرا تمام اطلاعات به صورت واضح در دسترس هستند.
#11. ثبت فاکتور
با اتصال نرمافزارهای حسابداری به وبسایت دیگر نیازی نیست خودتان فاکتورها را ثبت کنید. نرمافزارهای حسابداری با دریافت اطلاعات خرید از وبسایت به صورت خودکار فاکتورها را ثبت میکند. این کار باعث میشود فرایند ثبت فاکتور در هر ساعت از شبانه روز بدون هیچ معطلی انجام شود. اینگونه سرعت کارها بالا میرود و شما میتوانید خدمات بهتری ارائه دهید.
#نتیجهگیری: اتصال نرمافزار حسابداری به وبسایت راهی برای افزایش سرعت حسابداری
نرمافزارهای حسابداری مزایای زیادی دارند و با استفاده از آنها میتوان تمام اطلاعات کسبوکار را ثبت کرد. با اتصال نرمافزار حسابداری به وبسایت فرایند ثبت اطلاعات به صورت خودکار انجام میشود. با این کار دقت و سرعت انجام فعالیتها بالا میرود ارائه خدمات بهتر، راحتتر میشود. در این مقاله به طور کلی تمام مزایای اتصال نرمافزار حسابداری به وبسایت را بررسی کردیم. اگر سوالی در مورد این فرایند در ذهنتان نقش بسته میتوانید در قسمت نظرات برای ما ثبت کنید. کارشناسان ما در اسرع وقت سوالات شما را بررسی میکنند و به آنها پاسخ میدهند.