پلتفرم شخصی

برای افراد متخصص و هنرمند که می خواهند خود را حرفه ای ارائه کنند

پلتفرم فروشگاهی

برای فروشندگانی که متفاوت فکر می کنند و می خواهند حرفه ای بفروشند

پلتفرم کسب‌وکار

برای کسب و کارهای سنتی که علاقه‌منداند مدرن و بروز باشند

پلتفرم آموزشگاهی

برای آموزگارانی که هنر و هنرآموزان خود را دوست دارند

پلتفرم استارت‌آپی

برای تبلور ایده‌های ناب کارآفرینان در کهکشان

طراحی وب‌سایت

هویت منحصر به شما را با توجه به نیازها و بازار هدف، با یکدیگر در کهکشان می‌سازیم

خدمات سئو

بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو درون و برون صفحه‌ای، استراتژی، تدوین تقویم محتوایی

خدمات گرافیکی و چندرسانه‌ای

طرح‌های گرافیکی، موشن گرافی، عکاسی، ویدیوهای تبلیغاتی و هر آنچه شما را متفاوت ارائه می‌‌‌‌‌دهد

تولید و مدیریت محتوا

مدیریت صفحات مجازی و برنامه‌ریزی مدون برای تولید محتوای مفید و جذاب

مشاوره تأمین نیازها

مشاوره و راهنمایی جهت دریافت مجوزها و الزامات مورد نیاز جهت رسمی شدن هویت اینترنتی شما

طراحی اختصاصی

طراحی کاملاً اختصاصی، پایه‌ریزی شده متناسب با برند و هم‌راستا با اهداف و جامعه هدف شما

خدمات سرور و دامنه

تأمین فضای مورد نیاز، ترافیک بی‌نهایت، خدمات دامنه و سیستم ایمیلینگ حرفه‌ای

مدیریت آسان

با کاربردی آسان، جذاب و دسترسی بدون محدودیت، همه چیز تحت کنترل شماست

کاربران و دسترسی

یکپارچه سازی افراد شامل مشتریان، همکاران و مدیران با امکان تعیین سطوح دسترسی

ارتباط سازنده با مخاطبان

ارسال اعلان و ارتباط با کاربران توسط ارسال پیامک، ربات تلگرام، ایمیل هدفمند و ...

فروش حرفه‌ای

فروش فیزیکی و دیجیتال، انبارداری و تعیین موجودی کالاها، مدیریت سفارشات و ...

حسابداری مدرن

آنلاین با سیستم چند ارزی، صورتحساب محور، تعیین اعتبارات و کیف پول مجازی

پلفترم انتشار

انتشار آسان نوشته، عکس، آهنگ، آلبوم، پادکست، ویدئو و هر آنچه می‌خواهید ارائه کنید

گزارش کامل

گزارش کامل و گرافیکی از تمامی قسمت‌های پلتفرم و هرآنچه با آن سر و کار دارید

امنیت

پیش‌بینی و رفع آسیب پذیری‌های وب، مجوز SSL و کدنویسی استاندارد

پشتیبانی آنلاین

سیستم تیکتینگ و دپارتمان‌ محور، استفاده از ابزارهای پشتیبانی آنلاین برای پاسخگویی به مخاطبان

بازاریابی شبکه‌ای

پیاده‌سازی ساختار بازار‌یابی شبکه‌ای جهت فروش محصولات و خدمات مختلف شما توسط کاربرانتان

چند زبانه

امکان تعریف زبان‌های گوناگون برای معرفی ، بازاریابی و فروش در کشورهای مختلف

اتصال به پلفترم‌ها با API

اتصال به انواع سرویس‌های اینترنتی مانند درگاه‌های پرداخت، شرکت‌های پستی و هر API مورد نیاز شما

معرفی PWA (وب اپلیکیشن پیش رونده) + دلایل اهمیت PWA

زمان مطالعه: ۷ دقیقه

جدا کننده هدر
معرفی PWA (وب اپلیکیشن پیش رونده) + دلایل اهمیت PWA
۷ ماه پیش
راه اندازی PWA یکی از راه‌هایی است که می‌توانید با آن کاربران خود را افزایش دهید و رضایتشان را جلب کنید، اگر با مفهوم PWA آشنایی ندارید در ادامه همراه ما باشید.

امروزه استفاده از تلفن‌های همراه افزایش‌یافته و کاربران زیادی هم به سمت کار با اپلیکیشن‌ها رفته‌اند و ازآنجایی‌که اپلیکیشن‌‌ها مخاطبین زیادی پیدا کرده‌اند خیلی از شرکت‌ها هم تصمیم به طراحی اپلیکیشن مربوط به موضوع کسب‌وکار خود گرفته‌اند.

در دنیای امروز استفاده از اپلیکیشن‌ها راحت‌تر از وب‌سایت است چرا که اکثر اپلیکیشن‌ها نیازی به اینترنت ندارند، اما اپلیکیشن‌ها معایبی هم دارند که گاهی استفاده از آن‌ها سخت می‌شود.

اپلیکیشن تحت وب راهی برای جذب مخاطب بیشتر

ازآنجایی‌که طراحی اپلیکیشن برای سیستم‌عامل اندروید و آیفون متفاوت است، صاحبان کسب‌وکار، برای جذب مخاطب بیشتر باید دو اپلیکیشن طراحی کنند که در این صورت هزینه‌ها دوبرابر می‌شوند، اما با طراحی وب اپلیکیشن یا PWA نیازی به این کار نیست.

#PWA چیست؟

اپلیکیشن تحت وب یا همان PWA که مخفف Progressive Web App است در سال 2015 توسط گوگل معرفی شده است. وب اپلیکیشن، اپلیکیشنی است که برای استفاده در مرورگر طراحی شده است و دسترسی به آن آسان‌تر از اپلیکیشن‌های بومی است، برای استفاده از وب اپلیکیشن نیازی به نصب آن نیست و برای دسترسی به آن کافی است آدرس URL آن را در مرورگر خود وارد کنید و به اپلیکیشن دسترسی پیدا کنید. اپلیکیشن‌های تحت وب بیشتر مواقع محتوای خاصی ندارند و بیشتر برای انجام کارهای خاص طراحی می‌شوند. طراحی وب اپلیکیشن می‌تواند قدمی بزرگ برای تحول دیجیتال کسب‌وکار شما باشد.

#نحوه عملکرد وب اپلیکیشن

وب اپلیکیشن به‌گونه‌ای طراحی شده است که هم به‌صورت آنلاین هم به‌صورت آفلاین قابل‌دسترسی باشد، به‌گونه‌ای که هسته‌ی وب اپلیکیشن آفلاین در قسمت cache مرورگر ذخیره می‌شود و درصورتی‌که اتصال به اینترنت وجود نداشته باشد هم برنامه به‌راحتی نمایش داده می‌شود و قابل‌دسترس است و هنگام متصل‌شدن به اینترنت آپدیت می‌شود.

اپلیکیشن تحت وب

طراحی وب اپلیکیشن؛ مشابه طراحی اپلیکیشن‌های بومی است و دسترسی به وب اپلیکیشن و وب‌سایت از طریق مرورگر است و همچنین رابط کاربری یکسان دارند؛ اما وب اپلیکیشن تفاوت‌های زیادی با وب‌سایت و اپلیکیشن‌های بومی دارد.

#تفاوت های وب اپلیکیشن و وب‌سایت

وب‌اپلیکیشن و وب‌سایت دو نوع اصلی از پلتفرم‌های آنلاین هستند، اما تفاوت‌های مهمی در عملکرد و کاربرد آن‌ها وجود دارد. وب‌سایت به مجموعه‌ای از صفحات می‌گویند که به یکدیگر متصل هستند و روی فضای اینترنت قرار دارند، در وب‌سایت، محتوا اهمیت زیادی دارد؛ زیرا در اکثر مواقع وب‌سایت به‌منظور معرفی یک مجموعه یا یک فرد طراحی می‌شود.

#رایج ترین تفاوت های وب اپلیکیشن و وب‌سایت

  • تمرکز وب‌سایت‌ها بر روی محتوا است؛ اما وب اپلیکیشن‌ها روی عملکرد تمرکز می‌کنند.

  • وب‌سایت‌ها برای معرفی طراحی می‌شوند؛ اما وب اپلیکیشن‌ها برای انجام کار‌های مشخص شده طراحی می‌شوند.

  • وب‌سایت برای همه‌ی مخاطبین محتوای یکسانی نمایش می‌دهد؛ اما وب اپلیکیشن باتوجه‌به گروه سنی، جنسیت و علایق یک فرد برای او محتوا نمایش می‌دهد.

  • برای دسترسی به محتوای وب‌سایت حتما اتصال به اینترنت لازم است درصورتی‌که دسترسی به وب اپلیکیشن بدون نیاز به اینترنت امکان‌پذیر است.

#اپلیکیشن‌های بومی

وقتی یک اپلیکیشن برای یک سیستم‌عامل خاص طراحی می‌شود به آن Native App یا اپلیکیشن بومی می‌گویند، به طور مثال اپلیکیشنی که فقط برای سیستم‌عامل اندروید طراحی شده است یک اپلیکیشن بومی است. به طور مثال، اپلیکیشن‌های بومی برای iOS با استفاده از زبان برنامه‌نویسی Swift یا Objective-C توسعه می‌یابند و اپلیکیشن‌های بومی برای Android با استفاده از زبان برنامه‌نویسی Java یا Kotlin ساخته می‌شوند.

اپلیکیشن بومی (App Native)

#تفاوت های وب اپلیکیشن و اپلیکیشن بومی (Native)

  • برای استفاده از اپلیکیشن‌های بومی باید آن‌ها را دانلود و نصب کرد؛ ولی وب اپلیکیشن نیازی به دانلود و نصب ندارد. این اپلیکیشن‌ها (بومی) باید قبل از استفاده از آن‌ها از فروشگاه آنلاین مربوطه (مانند App Store برای iOS یا Google Play برای Android ) دانلود و نصب شوند.

  • اپلیکیشن‌های بومی چند وقتی یک‌بار به به‌روزرسانی نیاز دارند؛ ولی وب اپلیکیشن نیازی به به‌روزرسانی ندارد.

  • اپلیکیشن‌های بومی محدود به سیستم‌عامل هستند؛ اما وب اپلیکیشن این محدودیت را ندارد.

  • تفاوت اصلی بین وب اپلیکیشن و اپلیکیشن‌های بومی در محیط اجرا و تکنولوژی استفاده شده برای توسعه آن‌ها است.

  • وب اپلیکیشن‌ها به زبان‌های مانند HTML، CSS و JavaScript توسعه می‌یابند و در مرورگر وب اجرا می‌شوند. اما اپلیکیشن‌های بومی به زبان‌های برنامه‌نویسی خاص به هر سیستم عامل توسعه می‌یابند، مانند Swift یا Objective-C برای iOS و Java یا Kotlin برای Android.

#مزایای استفاده از وب اپلیکیشن

#1. عدم محدودیت در سیستم عامل

وب اپلیکیشن در تمام سیستم‌عامل‌ها قابل‌دسترسی است و برای سیستم‌عامل اندروید و آیفون به طراحی جداگانه نیازی ندارد؛ زیرا این اپلیکیشن تحت وب است و از طریق مرورگر در سیستم‌عامل‌های مختلف حتی روی کامپیوتر و لپ‌تاپ هم قابل‌دسترسی است. از مزایای PWA می‌توان به این ویژگی آن اشاره کرد که کاربرانی که از سیستم‌عامل‌های غیر رایج استفاده می‌کنند می‌توانند به‌راحتی به وب اپلیکیشن دسترسی داشته باشند.

اپلیکیشن تحت وب بدون محدودیت در سیستم عامل در دسترس است

#2. عدم نیاز به نصب

از آنجایی که عملیات دانلود و نصب اپلیکیشن‌ها ممکن است برای کاربران مشکل و طولانی باشد، گاهی از استفاده از آن‌ها منصرف می‌شوند، وب اپلیکیشن‌ها نیازی به دانلود و نصب ندارند و حافظه‌ی تلفن همراه را اشغال نمی‌کنند، یکی از ویژگی‌های خاص وب اپلیکیشن دسترسی آسان و بدون نیاز به نصب به آن است. این موضوع باعث می‌شود تجربه کاربری شما افزایش پیدا کند.

#3. عدم نیاز به بروزرسانی

اپلیکیشن‌ها معمولا چند وقتی یک‌بار امکانات جدیدی اضافه می‌کنند و کاربر برای استفاده از این امکانات باید اپلیکیشن را به‌روزرسانی کند که با این کار هم فضای بیشتری از حافظه‌ی تلفن همراه اشغال می‌شود هم دوباره از حجم اینترنت کاربر کم می‌کند، اپلیکیشن تحت وب از Service Worker استفاده می‌کند و به‌گونه‌ای طراحی شده است که با هربار باز کردن برنامه، آخرین و جدیدترین نسخه‌ی آن در اختیار کاربر قرار می‌گیرد و نیازی به به‌روزرسانی ندارد.

#4. ریسپانسیو بودن

ریسپانسیو یعنی وب اپلیکیشن یا وب‌سایت در نمایشگر‌هایی با اندازه‌های مختلف عملکرد خوبی داشته باشد و طراحی آن به‌گونه‌ای باشد که به‌راحتی نمایش داده شود، طراحی وب اپلیکیشن‌‌ها به‌صورت ریسپانسیو است و کاربران با نمایشگر‌‌های مختلف می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند.

اپلیکیشن تحت وب در همه دستگاه‌ها به خوبی نمایش داده می‌شود

#5. امنیت بالا

ازآنجایی‌که وب اپلیکیشن‌ها دارای گواهی SSL هستند و در بستر HTTPS قرار دارند پس از لحاظ ایمنی و امنیت بسیار مطمئن هستند و کاربران می‌توانند با خیال راحت از آن‌‌ها استفاده کنند.

#6. سرعت بالا

با وجود اسکریپت‌های سرویس ورکر حتی اگر محتوای وب اپلیکیشن و وب‌سایت یکی باشد، وب اپلیکیشن با سرعت بالاتری نمایش داده می‌شود، استفاده‌های بعدی از وب اپلیکیشن بسیار سریع‌تر است چرا که تمامی داده‌ها و محتواها ذخیره می‌شوند و در صورت نیاز نمایش داده می‌شوند.

#7. انتشار بدون نیاز به اپ استور ها

برای انتشار PWA نیازی به درخواست نیست و کاربران برای استفاده از اپلیکیشن تحت وب به اپ‌استورهای مختلف نیازی نخواهند داشت، می‌توان PWA را در Microsoft Store ، Google Play و Apple App Store منتشر کرد و نیازی نیست مبا‌لغ زیادی به‌عنوان حق امتیاز به گوگل و اپل بدهید. ازآنجایی‌که اپ‌استور اپل برنامه‌های ایرانی را تحریم و حذف کرده است PWA فرصت خوبی برای کسب‌وکارهای ایرانی فراهم کرده است تا بتوانند با داشتن برنامه تحت وب کاربران بیشتری داشته باشند.

#8. اشتراک گذاری آسان

اپلیکیشن تحت وب به‌راحتی و از طریق یک لینک قابل اشتراک‌گذاری است و برای به اشتراک گذاشتن آن زمان زیادی تلف نمی‌شود، علاوه بر این اینترنتی هم برای ارسال این برنامه مصرف نمی‌شود.

#9. ارسال اعلان و افزودن آیکون

اپلیکیشن تحت وب قابلیت ارسال نوتیفیکیشن دارد و می‌توان با استفاده از آن کاربر را به استفاده‌ی مجدد از وب اپلیکیشن دعوت کرد، علاوه بر این می‌توان آیکون برنامه تحت وب را به صفحه زمینه‌ی تلفن همراه اضافه کرد که این مورد دسترسی به وب اپلیکیشن را راحت‌تر می‌کند.

کاربران را از اخبار جدید و شارژ محصولات با خبر کنید!

#کلام آخر

باتوجه‌به تمام ویژگی‌های وب اپلیکیشن به این نتیجه می‌رسیم، طراحی وب اپلیکیشن برای کسب‌وکار ما بهترین گزینه است؛ زیرا علاوه بر اینکه هزینه‌های زیادی برای ما به همراه ندارد، دسترسی به آن آسان است و کاربران به‌راحتی می‌توانند از آن استفاده کنند. علاوه بر این باعث کاهش هزینه برای استارتاپ‌ها می‌شود و نیازی به طراحی جداگانه ندارد.

دیدگاه‌ها