23 روش تضمینی افزایش بازدید وبسایت
زمان مطالعه: ۱۰ دقیقه
- برای افزایش بازدید وبسایت چکار کنیم؟
- 1. تولید محتوای اصولی
- 2. استفاده درست از کلمات کلیدی
- 3. بهینهسازی وبسایت برای موتورهای جستوجو
- 4. فعالیت در شبکههای اجتماعی
- 5. تبلیغات
- 6. معرفی وبسایت به موتورهای جستوجو
- 7. بروزرسانی محتواهای منتشر شده
- 8. استفاده از بک لینک
- 9. استفاده از عنوانهای جذاب
- 10. انتشار محتوا در لینکدین
- 11. استفاده از ایمیل مارکتینگ
- 12. استفاده از پنل پیامکی و اس ام اس مارکتینگ
- 13. انتشار محتوای کلاستر
- 14. استفاده از لینک داخلی
- 15. نوشتن محتواهای طولانی
- 16. استفاده از ویدیو و تصویر جذاب
- 17. رقبا را جدی بگیرید
- 18. تجزیه و تحلیل وبسایت
- 19. استفاده از کلمات کلیدی طولانی
- 20. افزایش سرعت وبسایت
- 21. نظم در انتشار محتوا
- 22. استفاده از قابلیت پست مهمان
- 23. گذاشتن نظر در وبسایتهای دیگر
- جمعبندی
یکی از راههای افزایش فروش و بقای کسبوکارهای اینترنتی افزایش بازدید وبسایت است. کسبوکارهایی که فروش اینترنتی دارند باید تلاش کنند بازدید و ترافیک وبسایت خود را افزایش دهند تا بتوانند فروش بیشتری داشته باشند. راههای مختلفی برای افزایش بازدید و ترافیک وبسایت وجود دارد. در این مقاله از غرفهچی قصد داریم تعدادی از روشهای افزایش بازدید وبسایت را معرفی کنیم پس در ادامه با ما همراه باشید.
#برای افزایش بازدید وبسایت چکار کنیم؟
#1. تولید محتوای اصولی
سعی کنید تولید محتوای وبسایت خود را به صورت اصولی انجام دهید و محتواهای شما به موضوع وبسایت مربوط باشند. مثلا اگر وبسایت شما یک پلتفرمطراحی وبسایت است محتواهایی منتشر کنید که برای کسانی که قصد دارند فروشگاه اینترنتی و وبسایت راهاندازی کنند مفید باشد. با تولید محتوای اصولی میتوانید کاربران وبسایت خود را افزایش دهید و روزانه بازدیدکنندگان زیادی وارد وبسایت شما شوند.
#2. استفاده درست از کلمات کلیدی
برای اینکه به توانید به صورت اصولی و درست از کلمات کلیدی در محتواهای خود استفاده کنید باید یک لیست تهیه کنید. لیستی که تهیه میکنید باید شامل موضوعات و کلماتی باشد که با کسبوکار شما مرتبط هستند و دفعات بسیاری توسط کاربران اینترنت سرچ میشوند. شما باید بر اساس لیست کلمات و موضوعات پر سرچ تولید محتوای وبسایت خود را انجام دهید.
#3. بهینهسازی وبسایت برای موتورهای جستوجو
شما باید وبسایت خود را برای موتورهای جستوجو بهینه کنید و سئوی وبسایت خود را رشد و بهبود دهید. سئو وبسایت شما سئو درون صفحه، سئو بیرون صفحه، سئو تکنیکال، سئو محتوایی و سئو محلی میشود. هرکدام از این موارد نکتههای زیادی دارند و باید برای افزایش بازدید وبسایت تمام آنها را رعایت کنید. بهینهسازی وبسایت برای موتورهای جستوجو به رعایت تمام این نکات وابسته است و باید توجه داشته باشید که تمامی این نکات را به درستی رعایت کرده باشید.
#4. فعالیت در شبکههای اجتماعی
حتما در شبکههای اجتماعی مختلف فعالیت داشته باشید و در آنها کاربران خود را افزایش دهید. با این کار شما میتوانید کاربرانی که در شبکههای اجتماعی مختلف دارید را به وبسایت خود بکشانید و بازدیدهای وبسایت را افزایش دهید. میتوانید لینک وبسایت خود را در شبکههای اجتماعی مختلف قرار دهید و کاربران را به بازدید از وبسایت دعوت کنید.
#5. تبلیغات
برای اینکه بتوانید در مدت زمان کمی بازدیدهای وبسایت خود را افزایش دهید باید در پلتفرمها و شبکههای مختلف تبلیغات انجام دهید. باید توجه داشته باشید که متن، عکس با ویدیوی تبلیغاتی خود را مطابق هدفی که از تبلیغات دارید طراحی کنید تا بتوانید به نتیجه دلخواه خود دست پیدا کنید. برای تبلیغات باید مخاطب هدف خود را بشناسید تا بتوانید بهترین و تاثیرگذارترین تبلیغات را در پلتفرم مناسب مخاطبان هدف خود انجام دهید. استفاده از کلمات کلیدی مربوط به کسبوکار یکی از روشهای اثرگذارتر کردن تبلیغات است و با استفاده از آن میتوانید کلیکهای بیشتری از مخاطبان هدف خود بگیرید.
#6. معرفی وبسایت به موتورهای جستوجو
گاهی ممکن است موتورهای جستوجو بعضی صفحات شما را ایندکس نکنند. اگر تولید محتوای اصولی انجام دادید و تمامی نکات مربوط به سئو را رعایت کردید و بعد از مدتی هیچ نتیجهای از آن نگرفتید میتوانید به موتورهای جستوجو درخواست دهید که در صفحات شما Crawl (خزش) کنند و صفحات وبسایت شما را ایندکس کنند. موتورهای جستوجو بعد از خزش در صفحات وبسایت شما اگر نکات مربوط به الگوریتمهای گوگل و سئو را رعایت کرده باشید وبسایت شما را در صفحات اول نمایش میدهد.
#7. بروزرسانی محتواهای منتشر شده
اکثر کاربران به محتواهای جدیدتر توجه بیشتری میکنند و احتمال اینکه روی محتواهای جدیدتر کلیک کنند بیشتر از محتواهای قدیمی است. سعی کنید مدتی بعد از انتشار محتواها در وبسایت خود آنها را بروزرسانی کنید یا مطالب جدیدی به آنها اضافه کنید. این مورد علاوه بر اینکه کاربران بیشتری را جذب میکند برای رشد سئو وبسایت مفید است.
#8. استفاده از بک لینک
استفادهی درست از بک لینک یکی از روشهای معتبر برای افزایش بازدید وبسایت است. شما میتوانید برای افزایش بازدیدهای وبسایت خود از بک لینک گرفتن از وبسایتهای معتبر و مرتبط با موضوع کسبوکار خود استفاده کنید. شما میتوانید این بک لینکها را خریداری کنید یا با وبسایتهای دیگر مبادلهی لینک انجام دهید. با اینکار میتوانید اعتبار وبسایت خود را افزایش دهید و بازدیدکنندگان بیشتری برای وبسایت کسبوکار جذب کنید.
#9. استفاده از عنوانهای جذاب
برای محتواهای خود عنوانهای جذابی انتخاب کنید تا کاربران با دیدن عنوانها به خواندن مقالهی شما ترغیب شوند. استفاده از عنوانهای جذاب میتواند کاربران زیادی را به وبسایت شما بکشاند و بازدیدهای وبسایت شما را افزایش دهد. برای انتخاب عنوانهای مناسب و جذاب باید فکر کنید و زمان زیادی را به اینکار اختصاص دهید تا بهترین عنوان را انتخاب کنید.
#10. انتشار محتوا در لینکدین
محتواهایی که در وبسایت خود منتشر میکنید را در لینکدین قرار دهید تا بتوانید ترافیک و بازدیدکنندگان بیشتری برای وبسایت خود جذب کنید. لینکدین یکی از پلتفرمهای انتشار محتوا به صورت رایگان است که میتوانید با استفاده از آن بدون هزینه بازدیدهای وبسایت خود را افزایش دهید. کاربرانی که از لینکدین به وبسایت شما وارد میشوند ممکن است به بازدیدکنندگان ثابت وبسایت شما تبدیل شوند و روزانه از وبسایت شما بازدید کنند.
#11. استفاده از ایمیل مارکتینگ
ایمیل مارکتینگ یکی از روشهایی است که به افزایش بازدیدهای وبسایت کمک زیادی میکند. با استفاده از ایمیل مارکتینگ میتوانید کاربران خود را از انتشار محتوای جدید، بروزرسانی محتواها، شارژ محصولات و جشنوارهها آگاه کنید و از آنها بخواهید از وبسایت شما بازدید کنند. با استفاده از ایمیل مارکتینگ میتوانید به صورت روزانه کاربران را به ورود به وبسایت دعوت کنید.
#12. استفاده از پنل پیامکی و اس ام اس مارکتینگ
استفاده از پنل پیامکی و اس ام اس مارکتینگ مشابه ایمیل مارکتینگ عمل میکند و با استفاده از آن میتوانید با متنهای مختلف به صورت روزانه از کاربران درخواست کنید از وبسایت شما بازدید کنند. این متنها میتوانند خبرها و اتفاقات مربوط به کسبوکار یا آگاه سازی از جشنوارهها و تخفیفها باشند.
#13. انتشار محتوای کلاستر
محتوای کلاستر که به آن محتوای خوشهای هم میگویند میتواند بازدیدهای وبسایت شما را افزایش دهد. در این روش شما میتوانید یک محتوا در مورد یک موضوع کلی در وبسایت خود منتشر کنید و در آینده محتواهای جدیدی در ارتباط با محتوای اصلی تولید کنید و به محتوای اصلی لینک دهید. با اینکار میتوانید از صفحات مختلف وبسایت خود بازدید بگیرید.
#14. استفاده از لینک داخلی
استفاده از لینکهای داخلی به اندازهی استفاده از بک لینکها اهمیت دارد. از صفحات مختلف وبسایت خود به صفحات دیگر وبسایت خود لینک دهید تا بازدیدکنندگان از صفحات دیگر وبسایت شما هم بازدید کنند و ترافیک بیشتری برای وبسایت دریافت کنید. با استفاده از لینکهای داخلی به دیده شدن تمام صفحات وبسایت خود کمک میکنید.
#15. نوشتن محتواهای طولانی
سعی کنید محتواهایی که برای وبسایت خود تولید میکنید و آنها را منتشر میکنید به صورتی باشند که کاربران را بیشتر در وبسایت شما نگهدارند. مدت زمانی که کاربران در وبسایت شما میگذرانند میتواند تاثیر زیادی روی سئوی وبسایت شما داشته باشد و با رشد و بهبود سئو، بازدیدکنندگان وبسایت شما افزایش پیدا میکنند.
#16. استفاده از ویدیو و تصویر جذاب
بهتر است در محتواهایی که برای وبسایت خود تولید میکنید از ویدیوها و تصاویر جذاب استفاده کنید. ویدیوهای جذاب باعث میشوند کاربران مدت زمان بیشتری را در وبسایت شما سپری کنند. استفاده از تصاویر جذاب هم از خسته شدن کاربران جلوگیری میکند و باعث میشود وبسایت شما را دیرتر ترک کنند.
#17. رقبا را جدی بگیرید
رقبای وبسایت و کسبوکار خود را دست کم نگیرید و آنها را مورد بررسی قرار دهید. شما باید به صورت پیوسته وبسایت رقبای خود را بررسی کنید و فعالیتهایی که انجام میدهند را زیر ذرهبین داشته باشید. شما نباید اجازه دهید که رقبای شما از شما جلو بزنند و همیشه باید خدماتی که ارائه میدهید را ارتقا دهید. با چک کردن رقبا میتوانید به دلیل پیشرفت آنها پی ببرید و شما هم سعی کنید در آن زمینه وبسایت خود را ارتقا دهید تا بازدیدکنندگان وبسایت خود را از دست ندهید و بازدیدکنندگان بیشتری جذب کنید.
#18. تجزیه و تحلیل وبسایت
شما باید همیشه بعد از هر فعالیت جدیدی که در وبسایت خود انجام میدهید رتبه وبسایت خود را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهید. با اینکار به این میبرید که کدام یک از این فعالیتها برای سئوی وبسایت شما مفیدتر بوده است و کدام یک نتیجهای نداشته است. تجزیه و تحلیل رتبه وبسایت بعد از انجام فعالیتهای مختلف به شما کمک میکند فعالیتهای مفید را شناسایی و آنها را ادامه دهید.
#19. استفاده از کلمات کلیدی طولانی
گرفتن رتبه در کلمات کلیدی طولانی راحتتر از گرفتن رتبه در کلمات کلیدی کوتاه و یک کلمهای است. از آنجایی که افراد کمتری به سراغ کار کردن روی کلمات کلیدی طولانی یا Long Tail Keywords رفتهاند پس شانس شما برای گرفتن رتبه در آنها زیاد است. با استفاده از کلمات کلیدی طولانی و بلند کاربران راحتتر به موضوع محتوا پی میبرند و میتوانند به هدف خود از سرچ موضوع برسند.
#20. افزایش سرعت وبسایت
افزایش سرعت وبسایت رابطهی مستقیمی با مدت زمان حضور کاربران در وبسایت دارد. هرچه سرعت وبسایت شما کمتر باشد امکان اینکه کاربران سریعا وبسایت شما را ترک کنند افزایش مییابد. ترک کردن وبسایت توسط کاربر در ثانیههای اول میتواند تاثیر بدی روی سئو وبسایت شما داشته باشد. اگر سئوی وبسایت شما افت داشته باشد به کاربران نمایش داده نمیشود و احتمال افزایش بازدید وبسایت شما کاهش پیدا میکند.
#21. نظم در انتشار محتوا
محتواهای وبسایت خود را به صورت منظم و بر اساس تقویم محتوایی منتشر کنید. انتشار منظم محتوا در وبسایت تاثیر خوبی روی رشد و بهبود سئو وبسایت دارد. با انتشار منظم محتوا و آگاه کردن کاربران از این اتفاق میتوانید کاربران وبسایت خود را افزایش دهید و از ترک شدن وبسایت خود توسط کاربران جلوگیری کنید. با اینکار باعث میشوید بازدیدکنندگان به صورت مرتب وبسایت شما را بازدید کنند.
#22. استفاده از قابلیت پست مهمان
محتواهای خود را در وبسایتهایی که قابلیت پست مهمان دارند منتشر کنید. اینکار باعث میشود بازدیدکنندگان وبسایتهای دیگر وارد وبسایت شما شوند و زمان خود را در وبسایت شما سپری کنند. انتشار پست مهمان در وبسایتهای دیگر کاربران و افراد جدیدی را به وبسایت شما میکشاند و ممکن است آنها با بازدید از وبسایت شما به بازدیدکنندگان ثابت وبسایت تبدیل شوند.
#23. گذاشتن نظر در وبسایتهای دیگر
شما میتوانید با خواندن مطالب و مقالههایی که در وبسایتهای مرتبط با کسبوکار شما منتشر میشود در مورد آنها نظر دهید. وقتی کاربران ببینند نظرات هوشمند و دقیق توسط نام برند و وبسایت شما گذاشته شده است به بازدید از وبسایت شما ترغیب میشوند. پس نظردهی در مورد موضوعات مرتبط با موضوع کسبوکار خود را فراموش نکنید و آن را جدی بگیرید.
#جمعبندی
افزایش بازدید وبسایت باعث افزایش فروش و پیشرفت کسبوکار و برند شما میشود. هرچه بازدیدهای وبسایت شما بیشتر باشند برند شما شناختهتر میشود و افراد بیشتری از شما خرید میکنند. عوامل مختلف زیادی میتوانند روی افزایش بازدید وبسایت تاثیر مستقیم داشته باشند. در این مقاله به بررسی 23 عامل تاثیرگذار روی افزایش بازدید وبسایت پرداختهایم. اگر سوالی در این مورد دارید یا روش دیگری برای افزایش بازدید وبسایت میشناسید در قسمت نظرات برای ما ثبت کنید.