پلتفرم شخصی

برای افراد متخصص و هنرمند که می خواهند خود را حرفه ای ارائه کنند

پلتفرم فروشگاهی

برای فروشندگانی که متفاوت فکر می کنند و می خواهند حرفه ای بفروشند

پلتفرم کسب‌وکار

برای کسب و کارهای سنتی که علاقه‌منداند مدرن و بروز باشند

پلتفرم آموزشگاهی

برای آموزگارانی که هنر و هنرآموزان خود را دوست دارند

پلتفرم استارت‌آپی

برای تبلور ایده‌های ناب کارآفرینان در کهکشان

طراحی وب‌سایت

هویت منحصر به شما را با توجه به نیازها و بازار هدف، با یکدیگر در کهکشان می‌سازیم

خدمات سئو

بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو درون و برون صفحه‌ای، استراتژی، تدوین تقویم محتوایی

خدمات گرافیکی و چندرسانه‌ای

طرح‌های گرافیکی، موشن گرافی، عکاسی، ویدیوهای تبلیغاتی و هر آنچه شما را متفاوت ارائه می‌‌‌‌‌دهد

تولید و مدیریت محتوا

مدیریت صفحات مجازی و برنامه‌ریزی مدون برای تولید محتوای مفید و جذاب

مشاوره تأمین نیازها

مشاوره و راهنمایی جهت دریافت مجوزها و الزامات مورد نیاز جهت رسمی شدن هویت اینترنتی شما

طراحی اختصاصی

طراحی کاملاً اختصاصی، پایه‌ریزی شده متناسب با برند و هم‌راستا با اهداف و جامعه هدف شما

خدمات سرور و دامنه

تأمین فضای مورد نیاز، ترافیک بی‌نهایت، خدمات دامنه و سیستم ایمیلینگ حرفه‌ای

مدیریت آسان

با کاربردی آسان، جذاب و دسترسی بدون محدودیت، همه چیز تحت کنترل شماست

کاربران و دسترسی

یکپارچه سازی افراد شامل مشتریان، همکاران و مدیران با امکان تعیین سطوح دسترسی

ارتباط سازنده با مخاطبان

ارسال اعلان و ارتباط با کاربران توسط ارسال پیامک، ربات تلگرام، ایمیل هدفمند و ...

فروش حرفه‌ای

فروش فیزیکی و دیجیتال، انبارداری و تعیین موجودی کالاها، مدیریت سفارشات و ...

حسابداری مدرن

آنلاین با سیستم چند ارزی، صورتحساب محور، تعیین اعتبارات و کیف پول مجازی

پلفترم انتشار

انتشار آسان نوشته، عکس، آهنگ، آلبوم، پادکست، ویدئو و هر آنچه می‌خواهید ارائه کنید

گزارش کامل

گزارش کامل و گرافیکی از تمامی قسمت‌های پلتفرم و هرآنچه با آن سر و کار دارید

امنیت

پیش‌بینی و رفع آسیب پذیری‌های وب، مجوز SSL و کدنویسی استاندارد

پشتیبانی آنلاین

سیستم تیکتینگ و دپارتمان‌ محور، استفاده از ابزارهای پشتیبانی آنلاین برای پاسخگویی به مخاطبان

بازاریابی شبکه‌ای

پیاده‌سازی ساختار بازار‌یابی شبکه‌ای جهت فروش محصولات و خدمات مختلف شما توسط کاربرانتان

چند زبانه

امکان تعریف زبان‌های گوناگون برای معرفی ، بازاریابی و فروش در کشورهای مختلف

اتصال به پلفترم‌ها با API

اتصال به انواع سرویس‌های اینترنتی مانند درگاه‌های پرداخت، شرکت‌های پستی و هر API مورد نیاز شما

اهمیت معرفی صفحات شبکه‌های اجتماعی در وب‌سایت

زمان مطالعه: ۶ دقیقه

جدا کننده هدر
اهمیت معرفی صفحات شبکه‌های اجتماعی در وب‌سایت
۱ ماه پیش
معرفی شبکه‌های اجتماعی در وب‌سایت باعث می‌شود کاربران با وارد شدن به آن‌ها، بیشتر با کسب‌وکار آشنا شوند. در این مقاله اهمیت این کار را مورد بررسی قرار داده‌ایم

امروزه کسب‌وکارها از روش‌های مختلفی برای افزایش فروش محصولات و خدمات خود استفاده می‌کنند. اکثر کسب‌وکارها علاوه بر داشتن وب‌سایت در شبکه‌های اجتماعی مختلفی نیز فعالیت می‌کنند. فعالیت در شبکه‌های اجتماعی به معرفی برند و افزایش فروش کمک می‌کند. اکثر کسب‌وکار‌ها در شبکه‌های اجتماعی محصولات و خدمات خود را تبلیغ می‌کنند و در وب‌سایت به فروش می‌رسانند. احتمالا دیده‌اید که کسب‌وکارها آدرس شبکه‌های اجتماعی خود را در وب‌سایت قرار می‌دهند. این کار باعث می‌شود کاربران وب‌سایت به شبکه‌های اجتماعی آن‌ها سر بزنند و بیشتر با کسب‌وکار آشنا شوند. شاید این سوال برایتان پیش بیاید که ضرورت این کار چیست و چرا باید لینک شبکه‌های اجتماعی خود را در وب‌سایت قرار دهیم؟ در ادامه قصد داریم در مورد این موضوع توضیحاتی ارائه دهیم و مزایای آن را بررسی کنیم. در ادامه با تیم غرفه‌چی همراه باشید.

#چرا باید آدرس شبکه‌های اجتماعی را در وب‌سایت قرار دهیم؟

وب‌سایت بستری برای فروش محصولات است و گوگل روی تک تک فعالیت‌های وب‌سایت نظارت دارد. هرگونه فعالیت خارج از الگوریتم‌های گوگل می‌تواند تاثیر منفی روی سئو وب‌سایت داشته باشد. بنابراین شما باید به محتواهایی که در وب‌سایت خود قرار می‌دهید توجه داشته باشید. شبکه‌های اجتماعی برعکس وب‌سایت محدودیتی در انتشار محتوا ندارند و شما می‌توانید طبق نیازهای کسب‌وکار خود محتواهایی در آن‌ها منتشر کنید. شبکه‌های اجتماعی می‌توانند به شما در بازاریابی دیجیتال برای کسب‌وکارتان کمک کنند. البته گفتنی است که شبکه‌های اجتماعی به تنهایی برای کسب‌وکار شما مفید نیستند زیرا معایبی نیز دارند. شبکه‌های اجتماعی در زمینه تبلیغات و بازاریابی به شما کمک می‌کنند اما باید در کنار وب‌سایت از آن‌ها استفاده کنید.

شما می‌توانید با انتشار محتواهای جذاب از محصولات و خدمات کسب‌وکارتان در شبکه‌های اجتماعی آن‌ها را تبلیغ و معرفی کنید. سپس کاربران را برای خرید به وب‌سایت کسب‌وکارتان هدایت کنید زیرا شبکه‌های اجتماعی پلتفرم‌های مناسبی برای فروش نیستند. برای فروش محصولات از طریق شبکه‌های اجتماعی به نیروی انسانی بیشتری نیاز دارید و باید 24 ساعته در دسترس باشید تا مشتری‌های خود را از دست ندهید. به همین دلیل وب‌سایت گزینه‌ی بهتری برای فروش است. با قرار دادن آدرس شبکه‌های اجتماعی در وب‌سایت می‌توانید رضایت کاربران را جلب کنید و موجب خرید آن‌ها از کسب‌وکارتان شوید.

استفاده از شبکه‌های اجتماعی موجب افزایش فروش می‌شود

#مزایای شبکه‌های اجتماعی

#1. رایگان و بدون هزینه

شبکه‌های اجتماعی پلتفرم‌هایی رایگان هستند که شما می‌توانید بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای در آن‌ها فعالیت کنید. می‌دانیم که هزینه‌ی تبلیغات برای برند و کسب‌وکار بسیار زیاد است و برای تبلیغات باید سرمایه‌ی زیادی در نظر بگیرید. شبکه‌های اجتماعی به شما این امکان را می‌دهند که بدن پرداخت هزینه برند و کسب‌وکار خود را تبلیغ کنید. با این کار نه تنها هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید، بلکه فروش خود را افزایش می‌دهید و سرمایه‌ی بیشتری به دست می‌آورید.

#2. کاربران زیاد

امروزه تعداد کاربرانی که از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند افزایش یافته است. طبق آمارها بیش از 50 درصد از کل مردم جهان از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند. بنابراین شبکه‌های اجتماعی برای کسب‌وکارها موقعیت مناسبی هستند. آمارها نشان می‌دهند روزانه کاربران زیادی در شبکه‌های اجتماعی فعالیت می‌کنند و زمان زیادی را در شبکه‌های اجتماعی سپری می‌کنند. بنابراین شانس شما برای فروش کالاها، محصولات و خدمات خود افزایش پیدا می‌کند.

#3. معرفی برند و محصولات به افراد بیشتر

همانطور که گفتیم، شبکه‌های اجتماعی کاربران زیادی دارند. بنابراین شما به راحتی می‌توانید برند و کسب‌وکار خود را به افراد بیشتری معرفی کنید. هنگامی که شما محصولات خود را در شبکه‌های اجتماعی قرار می‌دهید توسط افراد زیادی دیده می‌شوند. در نتیجه احتمال اینکه بتوانید محصولات خود را به فروش برسانید افزایش پیدا می‌کند.

#4. ارتباط با کاربران

شما در شبکه‌های اجتماعی می‌توانید با کاربران خود ارتباط برقرار کنید. هدف اصلی شبکه‌های اجتماعی برقرار ارتباطات است بنابراین ارتباط گرفتن با کاربران را بسیار راحت می‌کند. شما می‌توانید در شبکه‌های اجتماعی به سوالات کاربران خود جواب دهید و در هر ساعت از شبانه روز با آن‌ها در ارتباط باشید. ارتباط با مشتریان می‌تواند نقش موثری در افزایش فروش کسب‌وکار شما ایفا کند در نتیجه باید آن را جدی بگیرید و ارتباط خود را با کاربران و مشتریان افزایش دهید. ارتباط دائم با مشتریان و کاربران باعث می‌شود به نقاط ضعف و نقاط قوت کسب‌وکار خود پر ببرید. در این صورت می‌توانید برای ارتقای کسب‌وکار خود تلاش کنید و نقاط ضعف را از بین ببرید

#5. جلب اعتماد مشتریان

جلب اعتماد کاربران برای پیشرفت کسب‌وکار بسیار مهم است بنابراین باید برای آن تلاش کنید. به وسیله ارتباط مستقیم با کاربران و انتشار محتوا از محل کسب‌وکارتان می‌توانید به راحتی اعتماد مشتریان خود را جلب کنید. شما می‌توانید از محصولات و کالاهای خود عکس و فیلم‌های مختلفی منتشر کنید تا کاربران از کیفیت آن‌ها اطمینان پیدا کنند. همچنین شبکه‌های اجتماعی بسترهای مناسبی برای قرار دادن رضایت مشتریان قبلی است. شما می‌توانید با انتشار احساس رضایت مشتریان قبلی خود اعتماد کاربران را جلب کنید و آن‌ها را به مشتریان کسب‌وکار خود تبدیل کنید.

#انتخاب بهترین شبکه اجتماعی برای کسب‌وکار

بررسی پلتفرم‌ها: قبل از تصمیم‌گیری برای فعالیت در شبکه‌های اجتماعی باید آن‌ها را بررسی کنید و شبکه‌های اجتماعی با کاربران بیشتر را پیدا کنید.

بررسی نوع محتوا: بهتر است پلتفرم مورد نظرتان را بر اساس محتوای کسب‌وکارتان انتخاب کنید. به طور مثال اینستاگرام برای محتواهای ویدیویی گزینه‌ی مناسبی است.

بررسی کاربران: باید با بررسی رفتار کاربران به این پی ببرید که مخاطبین هدف کسب‌وکار شما بیشتر در کدام شبکه اجتماعی فعالیت می‌کنند.

برای انتخاب بهترین شبکه اجتماعی باید پلتفرم‌ها، کاربران و نوع محتوا را بررسی کنید

#معرفی شبکه‌های اجتماعی پربازدید

Facebook: فیس بوک یکی از پربازدید‌ترین شبکه‌های اجتماعی است و در حال حاضر 2 میلیارد کاربر دارد. این پلتفرم برای تبلیغ کسب‌وکار شما مناسب است زیرا با دسته‌بندی کاربران به شما این امکان را می‌دهد مخاطبین هدف خود را جذب کنید.

Instagram: اینستاگرام با ماهانه بیش از 2 میلیارد کاربر فعال پلتفرمی مناسب برای معرفی محصولات است. شما می‌توانید در این پلتفرم محتواهای ویدیویی از محصولات خود منتشر کنید.

Pinterest: پینترست یک رسانه اجتماعی با 175 میلیون کاربر فعال است. با انتشار پست در این پلتفرم می‌توانید کاربران را برای خرید محصولات خود ترغیب کنید.

Telegram: پلتفرم تلگرام بیش از 400 میلیون کاربر فعال دارد و برای ارتباط موثر با کاربران گزینه‌ی مناسبی است.

#جمع‌بندی: شبکه‌های اجتماعی در کنار وب‌سایت تاثیر خوبی بر فروش کسب‌وکار دارند

شبکه‌های اجتماعی پلتفرم‌هایی با کاربران زیاد هستند و برای معرفی برند، تبلیغ محصولات و ارتباط با کاربران استفاده می‌شوند. استفاده از شبکه‌های اجتماعی در کنار وب‌سایت می‌تواند تا حد زیادی فروش کسب‌وکارها را افزایش دهد. استفاده از شبکه‌های اجتماعی رایگان و بدون هزینه است بنابراین سود زیادی به کسب‌وکار می‌رسانند. در این مقاله در مورد اهمیت معرفی شبکه‌های اجتماعی در وب‌سایت صحبت کردیم و مزایای آن را مورد بررسی قرار دادیم.

دیدگاه‌ها