فروش آنلاین: موثرترین روش پیشرفت کسبوکارهای کوچک
زمان مطالعه: ۶ دقیقه
کار در بازار سنتی ریسکها و معایب زیادی دارد و کسبوکارهایی که قصد رشد و توسعه فعالیتهای خود را دارند بیشتر به سمت فروش آنلاین رفتهاند، در بازار سنتی هزینههای زیاد و محدودیت در زمان و مکان وجود دارد و از یک جایی به بعد شما حتی اگر تمام تلاش خود را بکنید نمیتوانید فروش خود را افزایش دهید؛ زیرا افراد جدید زیادی قرار نیست اضافه شوند تا از شما خرید کنند، پس صاحبان کسبوکار برای اینکه کسبوکارشان سود بیشتری داشته باشد فروش آنلاین را انتخاب کردهاند، با فروش آنلاین هم انرژی کمتری برای فروش میگذارید هم فروش خود را افزایش میدهید.
#فروش آنلاین چیست؟
فروش آنلاین یا فروش اینترنتی به این معناست که تمام مراحل خریدوفروش در بستر اینترنت و بدون حضور فیزیکی انجام میشود، شما از یک وبسایت خرید میکنید و مبلغ محصول را بهصورت اینترنتی پرداخت میکنید، این محصول اگر محصول فیزیکی باشد بعد از بستهبندی برای شما ارسال میشود و بعد از چند روز به دستتان میرسد، اگر محصول وجود فیزیکی نداشته باشد و بهصورت فایل باشد بعد از پرداخت لینک دانلود برای شما ارسال میشود، در این روش شما بدون اینکه از خانه خارج شوید و در شلوغی و آلودگی خیابانها بگردید تنها با چند کلیک ساده از طریق اینترنت خرید خود را انجام دادهاید، یعنی در وقت خود صرفهجویی کردید و انرژی خود را از دست ندادید.
توجه و اعتماد کاربران به نوع طراحی وبسایت شما همبستگی دارد و باید سعی کنید وبسایت کسبوکارتان را کاملاً مرتبط با آن طراحی کنید، برای این کار به شرکتهای سایت ساز و فروشگاهساز نیاز دارید، غرفهچی میتواند تمام نیازهای شما برای وبسایت و پلتفرم کسبوکارتان را پاسخ دهد و بهترین خدمات را به شما ارائه دهد.
#روشهای فروش آنلاین
فروش آنلاین از طریق وبسایت و شبکههای اجتماعی امکانپذیر است؛ اما باید این نکته را در نظر گرفت کسبوکارهایی که در برنامههای شبکههای اجتماعی هستند با ریسک زیادی مواجهاند، به طور مثال با فیلترشدن اینستاگرام خیلی از کسبوکارهای آنلاین شکست خوردند و از بین رفتند، اما کسبوکارهایی که وبسایت داشتند توانستند فروش خود را از طریق وبسایت ادامه دهند و از ایجاد ضرر جلوگیری کردند، علاوه بر این دسترسی به فروشگاه آنلاین از طریق شبکههای اجتماعی کمی سخت است؛ اما برای دسترسی به وبسایت کافی است آدرس URL یا اسم برند را در مرورگر وارد کنید و به فروشگاه آنلاین مدنظر دسترسی پیدا کنید.
#پلتفرمهای فروش
یکی دیگر از مواردی که می تواند به فروش آنلاین کمک کند استفاده و ثبت نام در پلتفرمهای فروش مانند دیجی کالا، ترب، ایمالز، باسلام، دیوار و شیپور است.اگر قصد راهاندازی وبسایت ندارید دیجی کالا و باسلام می توانند برای فروش آنلاین گزینه مناسبتری باشند اما این کار معایب و پیچیدگیهایی نیز دارد. در صورت داشتن وبسایت نیز میتوانید به موتور جستجوی محصول ترب یا ایمالز متصل شوید.
#بهترین روش برای بهرهوری از فروش آنلاین چیست؟
سئو بهترین روش برای جذب مخاطب است، زیرا توانایی جذب کاربران منتخب و خاص را در فضای وب دارد و نرخ تبدیل بالاتر و ماندگاری بیشتری نسبت به روشهای دیگر بازاریابی تبلیغاتی دارد.
#انواع روشهای پرداخت در فروش آنلاین
#1. فروش آنلاین با پرداخت آنلاین
خیلی از خریدهای اینترنتی اینگونه پیش میروند که شما بعد از ثبت سفارش در وبسایت فروشنده، از طریق درگاه پرداخت آنلاین مبلغ محصول را به طور کامل پرداخت میکنید و محصول بعد از بستهبندی و تحویل به پست، بعد از چند روز به دست شما میرسد.
#2. فروش آنلاین با پرداخت درب منزل
بعضی از فروشگاههای آنلاین برای جلب بیشتر اعتماد مشتریان امکان پرداخت درب منزل را برای آنها فعال کردهاند به این صورت که شما بهعنوان مشتری سفارش خود را در وبسایت فروشنده ثبت میکنید و محصول بعد از چند روز به دست شما میرسد و شما همزمان با تحویلگرفتن محصول مبلغ آن را پرداخت میکنید.
#مزایای فروش اینترنتی
#1. افزایش فروش
با داشتن فروشگاه آنلاین افراد بیشتری با کسبوکار شما آشنا میشوند و افراد بیشتری هم از شما خرید میکنند، شما میتوانید علاوه بر داشتن فروش آنلاین حضور خود در بازار سنتی را ادامه دهید و از طریق هر دو محصولات خود را به فروش برسانید تا سود بیشتری داشته باشید. فروش آنلاین قدمی برای تحول دیجیتال کسبوکارها است.
#2. عدم محدودیت
در فروش آنلاین هیچگونه محدودیتی در زمان و مکان وجود ندارد، شما میتوانید هر ساعت از شبانهروز فعالیت داشته باشید و کاربران خود را به خرید دعوت کنید، از آن جایی که فروش آنلاین هیچگاه تعطیل نمیشود شما میتوانید حتی در خواب هم کسب درآمد کنید، مشتریان شما میتوانند هر ساعتی از شبانهروز سفارش خود را ثبت کنند و مبلغ را پرداخت کنند، در فروشگاههای حضوری محدودیت مکان اجازهی ورود مشتریان زیادی را به شما نمیدهد، همچنین در فروشگاه حضوری نمیتوانید طرحهای زیادی موجود کنید؛ زیرا برای نمایش آنها محدودیت وجود دارد.
#3. کاهش هزینهها
هزینههای بازار سنتی و فروشگاه فیزیکی خیلی زیادتر از هزینه فروش آنلاین در فروشگاهها اینترنتی است، برای بازار فیزیکی شما نیاز به یک مکان مشخص برای فروش دارید و هزینه رهن و اجاره مغازه ممکن است حتی از سود شما از فروش محصولات هم بیشتر باشد که این موضوع باعث ضرر در کسبوکار میشود، علاوه بر این در بازار سنتی برای دعوت مشتری به فروشگاه، به ویترین نیاز دارید که هزینههای شما را افزایش میدهد.
#مزایای خرید آنلاین
#1. صرفه جویی در زمان
باتوجهبه اینکه در خرید آنلاین نیازی به بیرون رفتن و گشتن در بازار و گیرکردن در ترافیک نیست زمان کمتری نیاز دارد و خیلی سریعتر از خرید حضوری به نتیجه میرسید، در خرید حضوری علاوه بر زمانی که برای گشتوگذار نیاز دارید زمان رفتوآمد هم دارید، از آن جایی که در خرید آنلاین محصولات و وبسایتها یکجا روبروی شما قرار دارند زمان شما هدر نمیرود.
#2. قیمت پایینتر
در خرید آنلاین میتوانید تمام فروشگاههای آنلاین را بررسی کنید و پایینترین قیمت را پیدا کنید بعد خرید خود را انجام دهید؛ زیرا تعداد فروشگاههای آنلاین زیاد است و میتوانید محصول موردنظر خود را در چندین فروشگاه بررسی کنید؛ اما در خرید حضوری باتوجهبه محدودیت مکانی این امکان وجود ندارد و مجبورید محصول را با هر قیمتی خریداری کنید.
#3. تنوع بیشتر
در بازار سنتی طرحهای محدودی در اختیار شما قرار دارند و برای انتخاب گزینههای زیادی ندارید؛ اما در خرید آنلاین میتوانید تمام طرحها را مشاهده کنید و از بین آنها انتخاب کنید، در واقع در خرید آنلاین دست شما برای انتخاب خیلی بازتر است و میتوانید تنها با چند کلیک فروشگاههای مختلف را بررسی کنید تا محصول مدنظر خود را پیدا کنید.
#نتیجهگیری
به طور کلی فروش آنلاین علاوه بر فروشندگان برای مشتریان هم راحتتر است و کاربران ترجیح میدهند خریدهای خود را بهصورت آنلاین انجام دهند تا وقت و انرژی زیادی تلف نکنند، هر روز علاقه کاربران به خرید آنلاین بیشتر میشود و اکثر افراد تمام خریدهای خود حتی خریدهای سوپر مارکتی را آنلاین انجام میدهند، به همین دلیل است که روزبهروز کسبوکارهای بازار سنتی ضررهای بیشتری میکنند و تصمیم میگیرند کسبوکار خود را به سمت فروش آنلاین سوق دهند.