پلتفرم شخصی

برای افراد متخصص و هنرمند که می خواهند خود را حرفه ای ارائه کنند

پلتفرم فروشگاهی

برای فروشندگانی که متفاوت فکر می کنند و می خواهند حرفه ای بفروشند

پلتفرم کسب‌وکار

برای کسب و کارهای سنتی که علاقه‌منداند مدرن و بروز باشند

پلتفرم آموزشگاهی

برای آموزگارانی که هنر و هنرآموزان خود را دوست دارند

پلتفرم استارت‌آپی

برای تبلور ایده‌های ناب کارآفرینان در کهکشان

طراحی وب‌سایت

هویت منحصر به شما را با توجه به نیازها و بازار هدف، با یکدیگر در کهکشان می‌سازیم

خدمات سئو

بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو درون و برون صفحه‌ای، استراتژی، تدوین تقویم محتوایی

خدمات گرافیکی و چندرسانه‌ای

طرح‌های گرافیکی، موشن گرافی، عکاسی، ویدیوهای تبلیغاتی و هر آنچه شما را متفاوت ارائه می‌‌‌‌‌دهد

تولید و مدیریت محتوا

مدیریت صفحات مجازی و برنامه‌ریزی مدون برای تولید محتوای مفید و جذاب

مشاوره تأمین نیازها

مشاوره و راهنمایی جهت دریافت مجوزها و الزامات مورد نیاز جهت رسمی شدن هویت اینترنتی شما

طراحی اختصاصی

طراحی کاملاً اختصاصی، پایه‌ریزی شده متناسب با برند و هم‌راستا با اهداف و جامعه هدف شما

خدمات سرور و دامنه

تأمین فضای مورد نیاز، ترافیک بی‌نهایت، خدمات دامنه و سیستم ایمیلینگ حرفه‌ای

مدیریت آسان

با کاربردی آسان، جذاب و دسترسی بدون محدودیت، همه چیز تحت کنترل شماست

کاربران و دسترسی

یکپارچه سازی افراد شامل مشتریان، همکاران و مدیران با امکان تعیین سطوح دسترسی

ارتباط سازنده با مخاطبان

ارسال اعلان و ارتباط با کاربران توسط ارسال پیامک، ربات تلگرام، ایمیل هدفمند و ...

فروش حرفه‌ای

فروش فیزیکی و دیجیتال، انبارداری و تعیین موجودی کالاها، مدیریت سفارشات و ...

حسابداری مدرن

آنلاین با سیستم چند ارزی، صورتحساب محور، تعیین اعتبارات و کیف پول مجازی

پلفترم انتشار

انتشار آسان نوشته، عکس، آهنگ، آلبوم، پادکست، ویدئو و هر آنچه می‌خواهید ارائه کنید

گزارش کامل

گزارش کامل و گرافیکی از تمامی قسمت‌های پلتفرم و هرآنچه با آن سر و کار دارید

امنیت

پیش‌بینی و رفع آسیب پذیری‌های وب، مجوز SSL و کدنویسی استاندارد

پشتیبانی آنلاین

سیستم تیکتینگ و دپارتمان‌ محور، استفاده از ابزارهای پشتیبانی آنلاین برای پاسخگویی به مخاطبان

بازاریابی شبکه‌ای

پیاده‌سازی ساختار بازار‌یابی شبکه‌ای جهت فروش محصولات و خدمات مختلف شما توسط کاربرانتان

چند زبانه

امکان تعریف زبان‌های گوناگون برای معرفی ، بازاریابی و فروش در کشورهای مختلف

اتصال به پلفترم‌ها با API

اتصال به انواع سرویس‌های اینترنتی مانند درگاه‌های پرداخت، شرکت‌های پستی و هر API مورد نیاز شما

معرفی 7 روش طلایی برای کسب درآمد از اینترنت

زمان مطالعه: ۶ دقیقه

جدا کننده هدر
معرفی 7 روش طلایی برای کسب درآمد از اینترنت
۱ ماه پیش
امروزه کار کردن و فروش به صورت حضوری چالش‌های زیادی به همراه دارد به همین دلیل بیشتر افراد و کسب‌وکارها به مشاغل اینترنتی و فروش آنلاین روی آورده‌اند.

امروزه استفاده‌ی افراد از اینترنت افزایش پیدا کرده و بسیاری از افراد بیشتر کارهای روزمره خود را در بستر اینترنت انجام می‌دهند. پیشرفت تکنولوژی باعث شده است انجام بسیاری از فعالیت‌ها برای ما راحت‌تر باشد. این روزها اینترنت باعث ایجاد شغل‌های مختلفی شده و کسب درآمد در را برای ما راحت‌تر کرده است. افرادی که برای کسب درآمد وقت زیادی ندارند و نمی‌توانند از طریق کارهای حضوری کسب درآمد کنند می‌توانند در بستر اینترنت به انجام فعالیت‌های درآمدزا بپردازند. در این مقاله قصد داریم به معرفی شغل‌هایی که می‌توان در بستر اینترنت از آن‌ها کسب درآمد کرد بپردازیم. در ادامه با تیم غرفه‌چی همراه باشید.

#مزایای کسب درآمد از اینترنت

کار کردن به صورت حضوری محدودیت‌هایی برای افراد به همراه دارد. به همین دلیل افرادی که زمان کمی دارند و نمی‌خواهند هر روز در رفت و آمد باشند ترجیح می‌دهند به صورت مجازی کار کنند و پول در بیاورند. کسب درآمد از اینترنت هیچ محدودیتی ندارد و شما می‌توانید از طریق شغل‌های فریلنسری درآمد قابل توجهی داشته باشید. کار کردن در بستر اینترنت باعث کاهش هزینه‌های رفت و آمد و صرفه‌جویی در زمان شما می‌شود. همچنین اگر شما به صورت فریلنسری شروع به کار کنید می‌توانید با توجه به زمان و توانایی‌های خودتان چندین کار را همزمان انجام دهید. با این کار می‌توانید درآمد بیشتری داشته باشید.

به طور کلی کار کردن در بستر اینترنت افزایش یافته و خیلی از کسب‌وکارها فعالیت‌های خودشان را به سمت اینترنت سوق داده‌اند.

انجام شغل‌های فریلنسری باعث افزایش درآمد از اینترنت می‌شود

#راه‌های کسب درآمد از اینترنت

#1. تایپ

تایپ متن یکی از آسان‌ترین کارهایی است که می‌توانید به صورت مجازی و در بستر اینترنت انجام دهید. شما برای این کار به تجهیزات زیادی نیاز ندارید و می‌توانید تنها با داشتن یک سیستم این کار را انجام دهید. شما می‌توانید تایپ متن را به چند روش مختلف انجام دهید و از آن کسب درآمد کنید. یکی از این روش‌ها تبدیل صوت به متن است. در این روش کارفرما یک فایل صوتی برای شما ارسال می‌کند و از شما می‌خواهد متن آن را تایپ شده به او تحویل دهید. در روش دیگر می‌توانید متن‌های دست نویس را به فایل تایپ شده تبدیل کنید. شغل تایپیستی امروزه طرفداران زیادی دارد و کسب درآمد از آن بسیار آسان است.

#2. تولید محتوا

یکی دیگر از کارهایی که می‌توانید به صورت مجازی انجام دهید تولید محتوا است تولید محتوا انواع مختلفی دارد و هر یک از آن‌ها می‌تواند برای شما درآمدزا باشد. شغل تولید محتوا را می‌توانید به صورت فریلنسری انجام دهید یا برای شبکه‌های مجازی خودتان تولید محتوا کنید و کسب درآمد داشته باشید. در ادامه چند شاخه تولید محتوا را به شما معرفی میکنیم.

مطلب پیشنهادی:بهترین استراتژی‌های تولید محتوا + روش‌های تولید محتوای موثر

#انواع تولید محتوا

#1. تولید محتوای متنی

این نوع تولید محتوا اغلب برای وب‌سایت‌ها انجام می‌شود. محتواهای متنی به بهبود سئو وب‌سایت کمک می‌کنند از این رو نقش مهمی را در وبلاگ وب‌سایت‌ها ایفا می‌کنند. اگر تولید محتوای اصولی و سئو فرندلی یاد بگیرید می‌توانید برای وب‌سایت‌ها تولید محتوا کنید.

#2. تولید محتوای صوتی (پادکست)

این روش از تولید محتوا را می توانید هم برای صفحات خودتان استفاده کنید هم برای دیگران انجام دهید و کسب درآمد کنید. به طور مثال می‌توانید برای خودتان یک صفحه کتابخوانی بسازید و فایل صوتی کتاب‌ها را در آن قرار دهید. برای انجام این کار به سرمایه و ابزار پیچیده‌ای نیاز ندارید.

#3. تولید محتوای ویدئویی

می‌توانید با ساختن ویدیوهای جذاب و انتشار آن‌ها کاربران زیادی را جذب کنید. بعضی از شبکه‌های اجتماعی مانند یوتیوب به ازای پخش تبلیغات بین ویدئوها مبلغی را به شما پرداخت می‌کند. پس می‌توانید از طریق ساخت و انتشار ویدئو‌های کاربر پسند درآمد خوبی به دست بیاورید. علاوه بر این می‌توانید برای کسب‌وکارها ویدئوهای تبلیغاتی بسازید و به ان‌ها بفروشید.

مطلب پیشنهادی:راهنما و آموزش راه‌اندازی کانال یوتیوب موفق

#3. ترجمه

ترجمه نیز یکی از شغل‌هایی است که می‌توانید در بستر اینترنت از آن کسب درآمد کنید. امروزه افراد و شرکت‌های زیادی برای ترجمه قراردادها یا مقالاتشان به مترجم نیاز دارند. شما می‌توانید در پلتفرم‌های کاریابی آگهی منتشر کنید و از این افراد کار دریافت کنید. با این کار می‌توانید روزانه هر تعدادی که می‌خواهید کار ترجمه دریافت کنید و بدون دردسر کسب درآمد کنید.

#4. ادمین شبکه‌های مجازی

از دیگر شغل‌های اینترنتی می‌توان به ادمین شبکه‌ها مجازی اشاره کرد. بعضی کسب‌وکارها برای پاسخگویی پیام مشتریان در شبکه‌های اجتماعی به دنبال نیرو هستند. شما می‌توانید با پیدا کردن این کسب‌وکارها کار خود به عنوان ادمین شبکه‌های مجازی را شروع کنید. این کار نیز یکی از کارهایی است که می‌توانید به صورت همزمان برای چند کارفرما انجام دهید. یعنی چند پیج را برای پاسخگویی بپذیرید و درآمد خود را از این طریق افزایش دهید.

#5. طراحی وب‌سایت

همه‌ی شما با وب‌سایت آشنا هستید و می‌دانید که باعث پیشرفت و افزایش فروش کسب‌وکارها می‌شود. امروزه کسب‌وکارهای سنتی نیز پا به بازار مجازی گذاشته‌اند و برای فروش محصولات و خدمات خود به بستری مانند وب‌سایت نیاز دارند. از این رو شما می‌توانید با یاد گرفتن مهارت طراحی و راه‌اندازی وب‌سایت مشتریان زیادی پیدا کنید و به صورت مجازی کسب درآمد کنید.

#6. ادیت فیلم

ادیت فیلم و ویدئو برای کسب‌وکارها و پیج‌های مختلف نیز می‌تواند به شما در افزایش درآمد از طریق اینترنت کمک کند. شما می‌توانید برای افراد مختلف ادیت ویدئو انجام دهید و کسب درآمد داشته باشید. هرچند که این کار برای ویدئوهای خودتان نیز موثر است و می‌توانید با انتشار این ویدئوها درآمد خوبی به دست بیاورید.

#7. آموزش مجازی

اگر مهارت خاصی دارید سعی کنید از آن استفاده کنید و از طریق آموزش آن به افراد دیگر کسب درآمد کنید. شما می‌توانید دوره‌های آموزشی خود را به صورت مجازی و در بستر اینترنت به فروش برسانید. برای این کار از هزینه‌های جانبی رفت و آمد و اجاره مکان جلوگیری می‌کنید.

با آموزش مجازی می‌توانید بدون محدودیت مکانی کسب درآمد داشته باشید

#کلام پایانی

کار کردن در بستر اینترنت و کسب درآمد از آن علاوه‌بر اینکه هزینه‌های ما را کاهش می‌دهد باعث افزایش درآمد ما نیز می‌شود. از آنجایی که برای کار کردن در بستر اینترنت محدودیتی در زمان و مکان نداریم در زمان ما نیز صرفه‌جویی می‌شود. به طور کلی امروزه با انجام شغل‌های مجازی می‌توانیم خیلی راحت‌تر از قبل کسب درآمد کنیم و به درآمد مورد نظرمان برسیم. در این مقاله 7 شغل مجازی برای کسب درآمد را معرفی کردیم و توضیح دادیم.

دیدگاه‌ها