وبسایت فروشگاهی: بستری برای افزایش فروش و پیشرفت کسبوکارها
زمان مطالعه: ۱۰ دقیقه
- مفهوم وبسایت فروشگاهی
- چرا باید وبسایت فروشگاهی داشته باشیم؟
- 1. نمایش محصولات بدون محدودیت
- 2. قابل دسترسی در هر زمان و مکان
- 3. بدون تعطیلی
- 4. کاهش هزینهها
- 5. صرفهجویی در زمان
- 6. دسترسی آسان
- 7. معرفی محصولات، کالاها و خدمات به افراد بیشتر
- 8. معرفی برند و افزایش آگاهی از برند
- 9. خودکار شدن فعالیتهای کسبوکار
- 10. مدیریت آسان
- 11. افزایش فروش کسبوکار
- اهمیت فروشگاه اینترنتی برای کسبوکارها
- مزایای طراحی وبسایت فروشگاهی برای کسبوکارها
- چگونه یک فروشگاه اینترنتی راهاندازی کنیم؟
- عناصر مهم در وبسایتهای فروشگاهی
- نتیجهگیری: فروش بی نظیر با وبسایت فروشگاهی
دنیای اینترنت و بازار دیجیتال بستر مناسبی برای فروش محصولات، کالاها و خدمات است. بازار مجازی نامحدود است و فروش از طریق آن بسیار آسانتر فروش در بازار سنتی است. فضای مجازی به کسبوکارها این امکان را میدهد که بتوانند محصولات، کالاها و خدمات خود را با کمترین هزینه به افراد معرفی کنند و برای فروش آنها تبلیغات انجام دهند. میدانیم که فروش در بازار سنتی محدودیتهای زیادی دارد و از یک جایی به بعد جای پیشرفت زیادی ندارد. برعکس، در بازار مجازی راه پیشرفت برای کسبوکارها باز است و آنها میتوانند روز به روز مشتریان خود را افزایش دهند. فروش در بازار مجازی ملزم به داشتن بستری مانند وبسایت فروشگاهی است. وبسایت فروشگاهی برای کسبوکارها همانند مغازه و ویترین عمل میکند با این تفاوت که نامحدود و کم هزینه است. در ادامه این مقاله قصد داریم در مورد وبسایت فروشگاهی و مزایای آن برای کسبوکارها صحبت کنیم. با تیم غرفهچی همراه باشید تا اطلاعات لازم در مورد وبسایت فروشگاهی را به دست آورید.
ابتدا بهتر است با مفهوم وبسایت فروشگاهی آشنا شویم سپس به سراغ مزایا و کاربردهای آن برویم.
#مفهوم وبسایت فروشگاهی
وبسایت فروشگاهی بستری مجازی برای به نمایش گذاشتن محصولات، کالاها و خدمات کسبوکارهای مختلف است. وبسایت فروشگاهی شامل مواردی است که فروش به صورت آنلاین را برای شما راحتتر میکنند. یعنی هر عنصری که در بازار سنتی برای فروش استفاده میشود همه به صورت یکجا در یک وبسایت در بستر اینترنت در اختیار شما و مشتریانتان قرار دارد. به طور مثال صفحات محصولات به عنوان ویترین مغازه، مانکنها و قفسههای محصولات به شمار میآید.
حال که با مفهوم وبسایت فروشگاهی آشنایی پیدا کردید بهتر است به سراغ جنبههای مثبت وبسایت فروشگاهی برای کسبوکارها برویم.
#چرا باید وبسایت فروشگاهی داشته باشیم؟
#1. نمایش محصولات بدون محدودیت
در بازار سنتی و فروشگاه فیزیکی شما برای به نمایش گذاشتن تمامی محصولات و کالاها با محدودیت مواجه هستید. محدودیت فضا در فروشگاههای فیزیکی به شما اجازه نمیدهد تنوع زیادی از محصولات را به نمایش بگذارید. عدم تنوع محصولات کاهش فروش را در پی دارد. هرچه تعداد محصولاتی که برای فروش به مشتریان ارائه میدهید بیشتر باشد امکان جذب آنها نیز بیشتر می شود. ممکن است بعضی مشتریان برای پیدا کردن یک مدل خاص وارد فروشگاه شما شوند، اگر آنها این محصول را در فروشگاه شما مشاهده نکنند آن را ترک کرده و به فروشگاههای دیگر سر میزنند. با داشتن فروشگاه اینترنتی امکان مواجه شدن با این مشکل کاهش پیدا میکند زیرا شما میتوانید تنوع بیشتری از محصولات و کالاها را برای فروش به نمایش بگذارید.
#2. قابل دسترسی در هر زمان و مکان
فروشگاه فیزیکی با مشکل محدودیت زمانی مواجه است. یعنی شما صبحها در ساعت مشخصی باید فروشگاه خود را باز کرده و شبها نیز در ساعت مشخصی آن را تعطیل کنید. زیرا خارج از این تایمها مشتری نخواهید داشت و امکان فروش شما به صفر میرسد. داشتن وبسایت فروشگاهی در این مورد به شما این امکان را میدهد در ساعاتی غیر از ساعات کاری و حتی زمان خواب فروش داشته باشید.
یکی دیگر از محدودیتهایی که فروشگاه فیزیکی دارد این است که تنها کسانی از شما خرید میکنند که در شهر و منطقه شما باشند. این موضوع باعث میشود بعد از گذشت مدت زمانی شما هیچ مشتری جدید نداشته باشید و سیر رشد کسبوکارتان راکد میماند. با داشتن فروشگاه اینترنتی این مشکل حل میشود زیرا کاربران در هر موقعیت مکانی میتوانند به صورت آنلاین از کسبوکار شما خرید کنند.
#3. بدون تعطیلی
فروشگاههای فیزیکی و حضوری در روزهای تعطیل تقریبا هیچ فروشی ندارند. این موضوع باعث میشود کسبوکار شما در روزهای تعطیل هیچ درآمدی نداشته باشد. در مقابل، فروشگاه اینترنتی تحت تاثیر هیچ تعطیلی قرار نمیگیرد و افراد میتوانند حتی در تعطیلات نیز از شما خرید کنند. یعنی کسبوکار شما هیچگاه حتی در روزهای تعطیل هم تعطیل نیست و درآمد شما سر جای خودش است. این یعنی شما میتوانید حتی هنگامی که در سفر و تعطیلات هستید فروش داشته باشید و درآمد کسبوکارتان را حفظ کنید. در واقع فروشگاه اینترنتی هیچ محدودیتی را نمیپذیرد.
#4. کاهش هزینهها
تهیه یک مکان به عنوان فروشگاه هزینههای زیادی برای شما به همراه دارد. اگر بخواهید مکانی را برای فروش حضوری خود خریداری کنید باید سرمایه خیلی زیادی داشته باشید تا بتوانید در یک جای خوب فروشگاهی مناسب خریداری کنید. اگر قصد اجارهی مکان را داشته باشید نیز باید به طور ماهانه مبلغ زیادی از درآمد کسبوکارتان را به عنوان اجازه مکان پرداخت کنید. علاوه بر اینها فروش حضوری هزینههای جانبی زیادی مانند هزینه آب و برق، هزینه ساخت ویترین برای فروشگاه، هزینه قرار دادن قفسههای مناسب و … در بر دارد. راهاندازی وبسایت فروشگاهی شما را از تمام این هزینهها نجات میدهد. در واقع شما میتوانید با هزینهای بسیار کمتر از هزینههای بالا یک وبسایت فروشگاهی برای فروش آنلاین کسبوکار خود راهاندازی کنید. تیم غرفهچی به شما کمک میکند فروشگاه آنلاین خود را با کمترین هزینه راهاندازی کنید و محصولات، کالاها و خدماتتان را به فروش برسانید.
مطلب پیشنهادی:چگونه وبسایت راه اندازی کنیم؟ بهترین روشهای طراحی سایت#5. صرفهجویی در زمان
شما برای رفتن به فروشگاه حضوری خود باید هر روز مسافت مشخصی را طی کنید. این مسافت بسته به مکان فروشگاه شما متفاوت است و در مواردی ممکن است زمان زیادی نیاز داشته باشد. همچنین زمان لازم برای رسیدن به فروشگاه با توجه به ترافیک و شلوغی منطقه متغیر است. افراد نیز برای خرید حضوری باید زمان زیادی را برای رسیدن به بازار و فروشگاهها صرف کنند. بنابراین خرید و فروش حضوری باعث میشود زمان زیادی از فروشنده و خریدار تلف شود. فروشگاه اینترنتی از هدر رفتن زمان شما و مشتریان کسبوکارتان جلوگیری میکند و به شما این امکان را میدهد بدون هدر رفتن زمان بتوانید محصولات و کالاهای مورد نظر خود را به فروش برسانید.
#6. دسترسی آسان
دسترسی به فروشگاه اینترنتی برای صاحبان کسبوکار و مشتریان بسیار آسان است. دسترسی به وبسایت فروشگاهی تنها با یک سیستم و اتصال به اینترنت ممکن است. مشتریان شما میتوانند با جستجوی آدرس اینترنتی فروشگاه به فروشگاه شما دسترسی پیدا کنند.
#7. معرفی محصولات، کالاها و خدمات به افراد بیشتر
از آنجایی که فروشگاه اینترنتی محدودیتی در مکان ندارد افراد بیشتری میتوانند محصولات، کالاها و خدمات شما را مشاهده کرده و از کسبوکار شما خرید کنند. پی بردیم که فروشگاه اینترنتی در موقعیت مکانیهای مختلف در دسترس افراد است. این موضوع به شما کمک میکند افراد زیادی با محصولات شما آشنا شوند.
#8. معرفی برند و افزایش آگاهی از برند
شما میتوانید در بستر اینترنت با هزینهی خیلی کم برند و کسبوکار خود را به افراد زیادی معرفی کنید. معرفی برند به افراد باعث میشود کاربران یک ذهنیت در مورد کسبوکار شما داشته باشند. اینکه افراد بیشتری با کسبوکار شما آشنا باشند باعث میشود مشتریان کسبوکار شما نیز افزایش پیدا کنند. البته معرفی برند حتی اگر کاربران از کسبوکار شما خرید نکنند برای کسبوکار و برند شما مفید است. استارتاپها میتوانند با راهاندازی فروشگاه اینترنتی به راحتی و در مدت زمان کمی با حداقل هزینه کسبوکار خود را به افراد زیادی معرفی کنند.
#9. خودکار شدن فعالیتهای کسبوکار
فعالیتهای مختلف مربوط به کسبوکار در بازار سنتی معمولا به صورت دستی انجام میشوند. به طور مثال حسابها و موجودیها در دفترها یادداشت میشوند. این موضوع باعث میشود دقت مدیریت حسابها کمتر شود و امکان اشتباه در حسابداری افزایش پیدا میکند. شما میتوانید با طراحی وبسایت فروشگاهی برای کسبوکارتان تمام فعالیتهای مربوط به کسبوکار را در بستر اینترنت انجام دهید. به طور مثال انجام فعالیتهایی مانند موجودی کالاها، حسابداری، مدیریت فاکتورها و بازاریابی را سهولت میبخشد و میتوانید تمام این فعالیتها را به صورت آنلاین انجام دهید.
مطلب پیشنهادی:مزایای اتصال نرمافزار حسابداری به وبسایت#10. مدیریت آسان
مدیریت آسان یکی از مهمترین ویژگیهای فروشگاه آنلاین است. در پلتفرم فروشگاهی غرفهچی تمام ابزارهای لازم برای مدیریت کسبوکار آنلاینتان به صورت یکپارچه در اختیار شما قرار دارد. شما میتوانید کسبوکارتان را به آسانی در بستر اینترنت و بدون نیاز به ابزارهای جانبی مدیریت کنید.
#11. افزایش فروش کسبوکار
تمامی موارد بالا به نوعی منجر به افزایش فروش کسبوکار میشوند. به طور کلی تمامی مزایای داشتن فروشگاه اینترنتی به یک مورد ختم میشوند که آن هم افزایش فروش است. افزایش فروش کسبوکارها باعث پیشرفت کسبوکار میشود. بنابراین میتوانید با راهاندازی فروشگاه اینترنتی فروش کسبوکار خود را افزایش دهید.
#اهمیت فروشگاه اینترنتی برای کسبوکارها
با توجه به موارد بالا تا به الان به این پی بردیم که داشتن وبسایت فروشگاهی به نفع شما است و به پیشرفت کسبوکارتان کمک زیادی میکند. داشتن فروشگاه اینترنتی به شما کمک میکند محصولات خود را به هزینهی بسیار کمی در معرض دید کاربران قرار دهید و آنها را ترغیب کنید محصولات شما را خریداری کنند. مجاب کردن کاربران در فضای اینترنت برای خرید از کسبوکار بسیار آسانتر از مجاب کردن آنها در بازار سنتی است. بنابراین به این نتیجه میرسیم که داشتن فروشگاه اینترنتی برای کسبوکارها موجب افزایش سود دهی و پیشرفت کسبوکار میشود. کسبوکارهای سنتی نیز با راهاندازی فروشگاه اینترنتی در کنار فروشگاه حضوری میتوانند فروش خود را به چند برابر برسانند.
#مزایای طراحی وبسایت فروشگاهی برای کسبوکارها
کاربران به راحتی میتوانند با سرچ کردن محصولات مورد نظرشان را پیدا کرده و خریداری کنند.
با داشتن وبسایت فروشگاهی میتوانید به بازار جهانی راه پیدا کرده و محصولات خود را به صورت جهانی به فروش برسانید.
مدیریت فروشگاه اینترنتی بسیار ساده است و میتوانید به صورت یکپارچه تمام امور را در هر مکانی که هستید تنها با داشتن یک سیستم مدیریت کنید.
با داشتن وبسایت فروشگاه میتوانید در خواب هم پول در بیاورید.
#چگونه یک فروشگاه اینترنتی راهاندازی کنیم؟
راهاندازی فروشگاه اینترنتی با پلتفرم غرفهچی بسیار آسان است و نیاز به مهارتهای کدنویسی ندارد. شما میتوانید با پلتفرم غرفهچی وبسایت فروشگاهی خود را طبق خواسته و نیاز خود طراحی کرده و شروع به فروش آنلاین کنید. برای اطلاع از جزئیات و مشاوره رایگان میتوانید با تیم مشاوران ما در ارتباط باشید و وبسایت فروشگاهی خود را به صورت شخصی سازی شده راهاندازی کنید.
#عناصر مهم در وبسایتهای فروشگاهی
صفحه محصول
تاریخچه کسبوکار
آدرس فروشگاه حضوری (در صورت داشتن فروش حضوری)
صفحه سبد خرید
اتصال به درگاههای پرداخت معتبر
دکمه جستجوی محصولات
لیست علاقهمندیها
تماس با ما
لینک شبکههای اجتماعی کسبوکار
توضیحات کامل در مورد محصولات
#نتیجهگیری: فروش بی نظیر با وبسایت فروشگاهی
وبسایت فروشگاهی با مزایا و کاربردهای زیادی که دارد در تمام بخشهای فروش و مدیریت کسبوکار به شما کمک میکند. فروش آنلاین تاثیر زیادی بر پیشرفت کسبوکار دارد و نقش زیادی در افزایش آگاهی از برند ایفا میکند. همچنین نرخ بازگشت سرمایه در بازار مجازی زیاد است و هزینهی راهاندازی وبسایت فروشگاهی در مدت زمان کمی به چرخه مالی کسبوکارتان بازمیگردد. با راهاندازی فروشگاه اینترنتی میتوانید با زمان و هزینهی کمتر فروش بیشتری داشته باشید. این موضوع بر ارتقای کسبوکار شما تاثیر میگذارد و شما میتوانید با انرژی کمتر، پیشرفت بیشتری داشته باشید. در این مقاله به طور کلی در مورد وبسایت فروشگاهی، مزایا و کاربردهای آن برای کسبوکارها صحبت کردیم. اگر قصد دارید کسبوکار خود را ارتقا دهید و وارد بازار آنلاین شوید میتوانید با مشاوران ما در تماس باشید و در طراحی فروشگاه اینترنتی خود از آنها کمک بگیرید.